2777
2789
عنوان

هرکی سنگ کلیه دفع کرده بیاد لطفا

395 بازدید | 20 پست

روزایی که سنگتون میخواست بیوفته چه علائمی داشتید 

رنگ ادرارتون عوض شده بود ؟ 

یا کلیه درد و کمر درد و دل درد داشتید ؟ 

🥺 

من دیروز صب دل درد داشتم با کمر درد انگار میخواستم پریود بشم اونجوری 

بعد دقت کردم رنگ ادرارم خیلی تیره شده بود 

اب زیااد میخوردم پشتش روشن میشد باز نمیخوردم ادرار بعدیم تیره 

الان امروز صب کمر درد و دل درد ندارم ولی کلیه هام درد میکنن 🥲🥲

منم موقع دفع سنگ اینطوری ام

من نمیدونم سنگ دارم یا نه 

فقط این مدت اب زیاد میخوردم دفع ادرارم زیاد شده بود 

۲ روز پیش رفتم باشگاه حرکات شکم و زیاد زدم فرداش اینجوری شدم بار اولمه این حالت شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهو درد میگیره، زمانی که سنگ شروع به حرکت بکنه.

بعد بستگی داره، اما بعضی مواقع که سنگ گوشه دار باشه معمولا ادرار رو خونی یا رنگ آلبالویی میکنه.

همراه با استفراغ و درد شدید هست.

نهایتا با کمک پزشک و تسکین درد خارج میشه منتهی باید یه ظرف زیر ادرار بگیرین که اگر خارج شد دور نیافته و ببرید آزمایش برای تعیین نوع سنگ و یادگیری یکسری نکات پزشکی.‌

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

من ک مردم زنده شدم بااین سنگ کلیه موقع دفع وقتی تومثانه هست سوزش ادارشدید همراه بادردمثانه وواژن قبلشم ک کلیه درد ودردپشت داشتم من ادرام تغییرنکرده بود ولی خیلی کم میامد وتکررخیلی داشتم اخردفع شد لحظه دفع هیچ حسی نداشتم ۴میل بودسنگم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یهو درد میگیره، زمانی که سنگ شروع به حرکت بکنه.بعد بستگی داره، اما بعضی مواقع که سنگ گوشه دار باشه م ...

خب من الان نمیدونم این از سنگه یا مشکل دیگه ای دارم 🥺

من نمیدونم سنگ دارم یا نه فقط این مدت اب زیاد میخوردم دفع ادرارم زیاد شده بود ۲ روز پیش رفتم باشگاه ...

نه سنگ نداری از بی ابیه بعدم به شکمت فشار وارد شده حرکات سنگین برات خوب نیست من یبار رژیم بودم اینقدرم و راه رفته بودم بعد ادرارم خونی شد خیلی ترسیده بودم نمیدونستم از چیه بعدها فهپیدم بخاطر اینه بدنم بی اب شده شدیدا و موقع ورزش به مثانه و کلیه فشار وارد شده 

نکن همینچین کاری با خودت حرکاتت رو کم کن ابم بخور زیاد 

اون اینقدرددردش شدید هست ک کلا سریع میری دکتر تامسکن بگیری اصلا طاقت نمیاری همراه استفراغ وتهوع 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اگر دردت شدید تر شد، استفراغ داشتی، حالت ادرار داشتی، چمیدونم رنگ ادرارت تغییر کرد، از خانوادت کمک بگیر. البته  اصلا نگران نباش 🍀🌹

نه سنگ نداری از بی ابیه بعدم به شکمت فشار وارد شده حرکات سنگین برات خوب نیست من یبار رژیم بودم اینقد ...

چی بگم والا یه قرص چاقی گرفتم یه هفته هس ازش میخورم میترسم از اون باشه اونم چون به خانوادم نگفتم میخورم 

چی بگم والا یه قرص چاقی گرفتم یه هفته هس ازش میخورم میترسم از اون باشه اونم چون به خانوادم نگفتم میخ ...

دقیقا از همیناست 😐 نکن قرص و این چیزا خوب نیست اینکارا چیه میکنی ضرر داره خودت غذا زیاد بخور تو وعده های مختلف 

چی بگم والا یه قرص چاقی گرفتم یه هفته هس ازش میخورم میترسم از اون باشه اونم چون به خانوادم نگفتم میخ ...

نخور از این چیزا، اصلا و ابدا

هر چیزی راهی داره، باید پزشک متخصص نظر بده و خیلی موارد دیگه. 

لطفا خودسرانه کاری انجام نده.