سلام دوستان جایی شنیدم حنای کف پا به مدت ۳ شب برای دفع سموم بدن و سودا خیلی تاثیر داره و این کار رو سه شب انجام دادم بعضی قسمتهای کف پا هم خیلی تیره شد الان چند هفته گذشته هنوز رنگ حنا از پای من نرفته راهکاری ندارین برای پاک شدن حنا از پوست؟؟؟؟
بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستندیکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است…ديل كارنگي
من نوره رو نمیدونستم ممنون که اطلاع دادین ولی کاری که استارتر کرده باعث دفع کیست هم میشه
چه جالب نمیدونستم👌😲
کیست تخمدان یا هر کیستی؟
دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیهای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا
یه سوال نوره من ازین بسته بندی هاست ینی دست ساز و سنتی نیست ازینا که بسته بندی طلایی داره بنظرتون ای ...
نمیدونم، روی بسته بندی ننوشته نوره زرنیخ دار طلایی؟
دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیهای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا
عزیزانم شبها اشتباه هستش ک میزارین چون شبها همه بلا استسنا بدنشون سرد میشه من خودم مدتی طب سنتی میخوندم. چون شبها خون خیلی اهسته حرکت میکنه وهیچ تحرکی نداریم بدن سردوخیلی چیزای دیگ. خلاصه شب زدن حنا اشتباه هستش ودرهفته سه بار هم همینطور باید سه هفته متوالی باشه. عزیزانم سه هفته پشت سرهم ک میشه 21روز وروش حنا درست کردن عزیزانم اینه که با اب جوش بایددرستش کنی وسه ساعت هم بایدبمونه ک اثرش بگیره وبعدازسه ساعت بزاری روی کف وبعد بری بشوری این روش صیحیح هستش من وظیفه انسانیم بودک راه درست را به ابجیهام بگم. حالا شندین وعمل کردن باخودتون. چون من وشوهرم انجام دادیم