2777
2789
عنوان

حنای کف پا

12431 بازدید | 25 پست

سلام دوستان جایی شنیدم حنای کف پا به مدت ۳ شب برای دفع سموم بدن و سودا خیلی تاثیر داره و این کار رو سه شب انجام دادم بعضی قسمتهای کف پا هم خیلی تیره شد الان چند هفته گذشته هنوز رنگ حنا از پای من نرفته راهکاری ندارین برای پاک شدن حنا از پوست؟؟؟؟

بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستندیکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است…ديل كارنگي

خودش باید پاک شه راهی نداره

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شت😑

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

اگر به جای حنا ، از نوره استفاده میکردید،همون کارو میکرد، سردی رو میکشید بیرون

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا

با حنا میگن یکم روغن زیتون قاطی کنی رنگ نمیکنه پوست رو.

خودم امتحان نکردم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چقدر باید بمونه بعد بشوریم؟

من ده دقیقه میزارم بمونه

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا

نوره رو چطوری بزاریم میریزه که بعد چقد بمونه رو پا ؟

منظورتونو متوجه نشدم، چرا بریزه؟🤔

ده دقیقه

عزیزم حنا برای کیست هم خوبه اخه نوره کیست رو دفع نمیکنه

نوره سردی رو از بین میبره دیگه🤔