2777
2789
عنوان

جن عاشق کمکککک

16946 بازدید | 110 پست

دوستان واقعا از کسایی که اعتقاداتشون قویه نیاز به کمک دارم. راستش من خودم آدمیم که اصلا مذهبی نیستم طوری که اصلا به وجود دین و جن و .. و هیچی اعتقادی ندارم و تا به امروز هر کسی از جن و اینا میگفت بهش میخندیدم و میگفتم باید بره روانپزشک و توهم زده از جمله مامان خودم که همیشه سال ها میرفت پیش دعانویس و دعا میخوند چون میگفت جن عاشق و اذیت کن داره! 

حالا خودم همیشه تو روابطم کارم گیره با هیچکس ارتباطم جور نمیشه ازم خوششون میاد ولی جلو نمیان یا اگه میان سریع خراب میشه من قبلا فکر میکردم خب مشکل از روابط هست و اینا ولی چند وقتیه هی خواب جن میبینم الانم که برای اولین بعد سال های میخوام با یکی جدی شم برای ازدواج و اینا یه جن میاد تو خوابم دستمو میگیره میکشه میگه نمیتونی با کسی باشی اگرم باشی فقط در حد حرفه!

نمیدونم گیج شدم حالم بده از وقتی این خوابا رو میبینم از یه طرف اعتقادی ندارم از یه طرف میگم نکنه واقعی باشه لطفا کمک کنید😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وجود داره هم جادو هم جن عاشق هم چشم زخم دلیل همشونم ورود جن به بدن آدمه مطمئنی جن عاشقه یا اینکه جاد ...

الان چکار کنم هر چی که هست بره هر شب خدا حالم بده. با اینکه از ترس تو خواب میمیرم ولی بیدار که میشم میبینم ببخشید ولی تحریک شده ام...