2777
2789
عنوان

دوستان مدتیه که کسی اگ میترسه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 78 پست
کیا می‌شنومفقط شما و مادرتون

ما دو نفر هستیم تو خونه

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شبا بدنم میخاره امکان داره جن بخارونه؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ما دو نفر هستیم تو خونه

سوره جن رو‌هر روز بذارین پخش بشه تا چهل روز حتما

صدا اذان هم زیاد کنید وقتی اذان میده خودتون هم باهاش تکرار کنید ک چ بهتر

علایم دیگه ندارین

چ خابی

نمیدونم چطور بگم خیلی قاطی و ترسناکن چند شب پیش خواب چند تا از دوستامو دیدم داشتن حرف میزدن اولش اوکی بنظر اومد ولی هر چقدر که بیشتر دقت میکردم انگار یکی دیگه میشدن میدونی چی میگم؟

فرسوده از خویشتن خویشم..

همین چن دقیقه پیش هم من داشتم سعی میگردم بخوابم ک صدای ظرف طروف شنیدم بلند شدم برم دستشویی ک مادرم بلند شد گف صدای اشپزخونه اومد فک کردم تویی  من ب روشون نیاوردم جوری رفتار کردم ک انگار اون شنیده فقط

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

همین چن دقیقه پیش هم من داشتم سعی میگردم بخوابم ک صدای ظرف طروف شنیدم بلند شدم برم دستشویی ک مادرم بلند شد گف صدای اشپزخونه اومد فک کردم تویی  من ب روشون نیاوردم جوری رفتار کردم ک انگار اون شنیده فقط

گلم آیه الکرسی یا بخر یا بنویس توی هر اتاق حیاط و ... بذارین درست میشه خونه ما همینطور بود اینکار پد ...

چشم حتما

یه خاطره بگم بهتون 

زمان دانشجویی من خونه اجاره کرده بودم توی شهر دیگه و تنها زندگی میکردم 

شبهه از اشپزخانه صدا میومد و وقتی بلند میشدم ببینم چی هست صدا قطع میشد 

خب ترس داشت چند شب این مسئله بود تا یه شب یکی از دیگها کلا از ظرفشویی افتاد و من دیگه در حال سکته بودم کلا اون شب رفتم بیرون نشستم تا صبح فردا به یکی از دوستان گفتم گفت شب میام با چندتا از بچه ها پیشت 

شب اومدن و رفتیم همه توی اتاق و منتظر صدا شدیم وقتی صدا اومد همه پریدیم بیرون دوستم در کابینت هارو باز کرد و چندتا موش دیدیم که در حال فرار هستن کلا خندیدم اونشب بابت اینکه کلی فکرهای ترسناک کرده بودیم فرداش هم کلی تله موش گرفتم و سوراخ ههی موشهارو با سیمان پر کردم دیگه بعدش خبری نشد 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
نمیدونم چطور بگم خیلی قاطی و ترسناکن چند شب پیش خواب چند تا از دوستامو دیدم داشتن حرف میزدن اولش اوک ...

خابای منم همینن هی شخصیتا عوض میشن ولی ترسناک نیس 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

برای ماهم این اتفاق میفته چراغ روشن میزاری هم صدا میاد؟

راستش تا الان فقط نصف شبا این اتفاق افتاده که ما موقع خواب فقط چراغ راهرو روشن میداریم و ی چراغ کوچیک تو اشپزخونه