2777
2789
عنوان

افسردگی

180 بازدید | 13 پست

کسی گروه تلگرامی یا جایی رو میشناسه که رایگان به افراد افسرده کمک کنند؟...مشاوره رایگان...نمیدونم هرچی

مرگ آرزو ها رو باور نکن ⁦(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆⁩pretty🌱💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند تا توصیه دارم براتون:

اول اینکه حتما ورزش رو وارد زندگیتون کنید حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی

مورد بعد تو طبیعت برین و انرژی طبیعت رو دریافت کنید

سعی کنید از فضای مجازی دور بشید و کتاب بخونید :تکه هایی از یک کل منسجم.گربه راهنمای ما

من چند تا توصیه دارم براتون:اول اینکه حتما ورزش رو وارد زندگیتون کنید حداقل روزی نیم ساعت پیاده رویم ...

مرسی از توصیه هاتون🙏🏻👌🏻👌🏻

سعی کنید ریشه افسردگی رو به کمک تراپیست پیدا کنید

تو‌ یوتیوب خانم نیلوفر شیخی رو سرچ کنید روزی یک بار مدیتیشن باهاش انجام بدید 

همه اینا رو براش برنامه ریزی کنید

پس نیاز دارین برین یه دفتر برنامه ریزی بخرید یا برا خودتون درست کنید و همه ابنازو بنویسید و تو برنامت و انجام بدید 

ممکنه‌گاهی پایبند نباشید به برنامه که طبیعیه غمتون رو بپذیرید 

احساساتتون رو بپذیرید و باهاشون مبارزه نکنید 

سعی کنید ریشه افسردگی رو به کمک تراپیست پیدا کنیدتو‌ یوتیوب خانم نیلوفر شیخی رو سرچ کنید روزی یک بار ...

آدمیم که مداومت ندارم رو یه کاری...خیلی سخته برام..نمیدونم راستش منم یه مدت مدیتیشن کردم..ولی ادامه دار نه..هر چند میدونم که این کارا تاثیر مثبتی دارن رو زندگی..ولی خب..آدم وقتی حالش با خودش  خوب نباشه......

خواهش می‌کنم امیدوارم کمک کننده باشه نگران نباشید افسردگی رو‌خیلی از آدم‌ها تجربه می‌کنند

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آدمیم که مداومت ندارم رو یه کاری...خیلی سخته برام..نمیدونم راستش منم یه مدت مدیتیشن کردم..ولی ادامه ...

میدونم عزیزم درک می‌کنم تو وهله اول به خودت سخت نگیر هدفت تا به مدت فقط آرامش و داشتن حس خوب باشه بعدش برو سمت چیزایی که علاقه داری اشکالی نداره کاری یا چیزی رو رها کنی برا کسب تجربه بودن.قرار نیست تو همه چیز عالی باشیم همین که خوب و معمولی باشیم کافیه سعی کن خودتو با کسی مقایسه نکنی که حس ناکافی بودن بهت دست نده 

میدونم عزیزم درک می‌کنم تو وهله اول به خودت سخت نگیر هدفت تا به مدت فقط آرامش و داشتن حس خوب باشه بع ...

مرسی از درک و مهربونی شما🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻