2777
2789
عنوان

سیگار کشیدن

195 بازدید | 25 پست

بچها علت سیگار کشیدن چیه؟؟

از نظر پزشکی مکانیسمش رو میدونما

ولی خب روش های جایگزین و سالمی هم هست چرا ب جای اونا خیلی ها سیگارو انتخاب میکنن؟؟

حتی خیلی ها ک ورزش منظم دارن باشگاه میرن بازهم سراغ سیگار میرن چراا واقعا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلیا فقط میخوان واسه تفریح و ی بار امتحان کردن بکشن ولی خب معتادش میشن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بعضی ها میگن باعث میشه مشکلات رو برای لحظه ای  فراموش کنن اما خب به نظرم اینطور نیست چون بعدش خیلی سخت ترکش میکنن وباعث بیماری ها و آسیب های زیادی میشه

من به “یک روز” اعتقاد ندارم بلکه “امروز” را باور دارم
واسم سواله خب چرا راهای دیگ اروم شدنو انتخاب نمیکنی؟ک اسیب رسون نباشه

شما راه بگو وسط روز و تو اوج درگیری عصبی با کلی مشکلات که نمیشه یهو ول کنم برم سفر یا کافه ولی چند دقیقه میرم سیگار میکشم و ریست میشم و برمیگردم سر کارام

خیالت راحت مرد 🖤💔🖤 سپهر بابا کجایی ؟؟؟

منی ک حتی از بوی سیگار تمام مکانیزم بدنم بهم میریزه 🤌🏻

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

2790
2778
2791
2779
2792