شما راه بگو وسط روز و تو اوج درگیری عصبی با کلی مشکلات که نمیشه یهو ول کنم برم سفر یا کافه ولی چند د ...
وسط روز ایناشو نمیدونم ولی خب روانشناس داروهای مناسب مدیتیشن مطالعه یوگا مشاور لایف کوچ خیلییی چیزا هست ک میتونه اثر مداومی رو ادم داشته باشه و باعث رشدت شه بی ضرر
منمممم امروز بوی سیگار بهم خورده دل درد و تهوع دارم الان😂😬
چن روز پیش رفتم بازار رضا ی اقایی بود تو پاساژ سیگار میکشید من نفسم خیلی سریع تنگ میشه ب سرفه شدید میوفتم بهشون کفتم من مشمل تنفسی دارم میشه سیگار نکشید خیلی وقیحانه بهم گفت باشه میرم اونور تر میکشم و از جاشم تکون نخورد😐🤌🏻
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
چن روز پیش رفتم بازار رضا ی اقایی بود تو پاساژ سیگار میکشید من نفسم خیلی سریع تنگ میشه ب سرفه شدید م ...
مشمل تنفسی😂😂مثلا میخواستم بنویسم مشکل😂
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . صحبت از پژمردن یک برگ نیست / وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند / هیچ حیوانی به حیوانی نمیدارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند.... کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠