2821
2789
عنوان

سیگار کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
ن همیشه این نیست من میشناسم کسایی رو ک این مدل ادمایی نیستن اما سیگار میکشن

بعضی هارو منم گفتم

مثلا یه جوون بیست ساله هیچ مشکلی نداره برا حرف بقیه ک بگن عهه این چقد خفنههه میره میکشه

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

شما راه بگو وسط روز و تو اوج درگیری عصبی با کلی مشکلات که نمیشه یهو ول کنم برم سفر یا کافه ولی چند د ...

وسط روز ایناشو نمیدونم ولی خب روانشناس داروهای مناسب مدیتیشن مطالعه یوگا مشاور لایف کوچ خیلییی چیزا هست ک میتونه اثر مداومی رو ادم داشته باشه و باعث رشدت شه بی ضرر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسط روز ایناشو نمیدونم ولی خب روانشناس داروهای مناسب مدیتیشن مطالعه یوگا مشاور لایف کوچ خیلییی چیزا ...

همه رنگی رو زدم تهشم هر بار مجدد برگشتم به این رفیق سفیدپوشم

خیالت راحت مرد 🖤💔🖤 سپهر بابا کجایی ؟؟؟

منمممم امروز بوی سیگار بهم خورده دل درد و تهوع دارم الان😂😬

چن روز پیش رفتم بازار رضا ی اقایی بود تو پاساژ سیگار میکشید من نفسم خیلی سریع تنگ میشه ب سرفه شدید میوفتم بهشون کفتم من مشمل تنفسی دارم میشه سیگار نکشید خیلی وقیحانه بهم گفت باشه میرم اونور تر میکشم و از جاشم تکون نخورد😐🤌🏻

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چن روز پیش رفتم بازار رضا ی اقایی بود تو پاساژ سیگار میکشید من نفسم خیلی سریع تنگ میشه ب سرفه شدید م ...

عاره حق باتوهه بعضیا حساسیت دارن مجاری تنفسیشون منقبض میشه

باید رعایت کنن فضای باز بکشن

چن روز پیش رفتم بازار رضا ی اقایی بود تو پاساژ سیگار میکشید من نفسم خیلی سریع تنگ میشه ب سرفه شدید م ...

مشمل تنفسی😂😂مثلا میخواستم بنویسم مشکل😂

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠