2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ینی نرفتی زیارت؟ببین من میترسم انقدر گریه کنم سکته اینا کنم

رفتم زیارت کردم اون موقع خیلی کوچیک بودم دومین پریودیم بود بعد چندین ماه اونم💔🙂

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

یه دوست قدیمی یه روز دعام کردو گفت الهی سریه دوراهی گیر کنی ونتونی انتخاب کنی که اول حرم امام حسین بری یا اباالفضل 😢

چند سال بعدش همون شد واقعا سخته انتخابش که اول کجا بری 

من رفتم حرم امام حسین ولی شنیدم بهتره اول بری حرم حضرت ابالفضل واذن دخول بگیری 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
یه دوست قدیمی یه روز دعام کردو گفت الهی سریه دوراهی گیر کنی ونتونی انتخاب کنی که اول حرم امام حسین ب ...

عزیزم حست جی بود؟. راست میگن تو حرم ادم نمیتوته گریه کنه؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم حست جی بود؟. راست میگن تو حرم ادم نمیتوته گریه کنه؟

نه من خیلی گریه کردم مگه میشه که گریه نکنی  بخصوص گودال قتلگاه از بس گریه کردم دلم ضعف میرفت 

امسال هم قسمت نشد ولی پسرم وهمسرش تو راهن ان شاءالله نماز صبح حرم حضرت علی هستن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نه من خیلی گریه کردم مگه میشه که گریه نکنی بخصوص گودال قتلگاه از بس گریه کردم دلم ضعف میرفت امسال ه ...

عزیزم میگن سنگین هست نمیشه گریه کرد توی حرم اما بین الحرمین میشه گریه کرد 

تجربه ای داری از سفرت بهم بگو بعد اربعین میرم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزم میگن سنگین هست نمیشه گریه کرد توی حرم اما بین الحرمین میشه گریه کرد تجربه ای داری از سفرت بهم ...

من که خیلی گریه کردم بخصوص وقتی خانمای عرب میدیدم که مثل کسی که تازه عزیز ازدست داده مویه میکردن منقلب شدم 

با کاروان میری یا انفرادی؟