2777
2789
من که خیلی گریه کردم بخصوص وقتی خانمای عرب میدیدم که مثل کسی که تازه عزیز ازدست داده مویه میکردن منق ...

اهالی اونجا و مغازه دارها انگلیسی بلد هستن؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

کاروان عزیزم

قبول باشه  پس مدیر کاروان راهنماییتون میکنه 

وسیله شخصی سبک باخودت ببر ملحفه حتما ببر 

اب فقط بسته بندی از اب کلمن وشیر اب اصلا استفاده نکن 

اب فرات الوده اس وفاضلاب قاطیشه اصلا دست  نزن 

دعای زیر قبه ردخورد نداره حتما اونجا به یادماهم باش 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهالی اونجا و مغازه دارها انگلیسی بلد هستن؟

نه همه عربن ولی خیلیاشون فارسی یاد گرفتن 

سعی کن اونجا چیزی نخری قیمتا خیلی بالاس وبی کیفیت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
قبول باشه پس مدیر کاروان راهنماییتون میکنه وسیله شخصی سبک باخودت ببر ملحفه حتما ببر اب فقط بسته بند ...

مرسی مهربونم جشم حتما دعا میکنم 

خودمم گره تو کارم زیاده 

از الان استرس اونجا رو دارم چطوری مدیریت کنم و به همه جی برسم اگه کتاب خوبی میشناسی بهم معرفی کن راجب امام حسین

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

مرسی مهربونم جشم حتما دعا میکنم خودمم گره تو کارم زیاده از الان استرس اونجا رو دارم چطوری مدیریت کنم ...

یه مفاتیح جمع وجور داشته باش تو صف زیارت زیارتنامه بخون 

کتاب مقاتل  قبل رفتن بخون 

باشه گلم راستی قبه کجاس که گفتی دعا کنم

زیر گنبد میگن قبه 

مرسی مهربونم

ان شاءالله به سلامت بدی وبرگردی البته بادست پر 💚