2777
2789
عنوان

دستام آفتاب سوخته شده😭😭😭

1043 بازدید | 17 پست

حین رانندگی یه دستم تا وسط ساعد تیره شده

دقیقا جایی که ساعت انداختم فقط همون رنگ مونده

چکار کنم زودتر برگرده به رنگ قبلی؟🥲🥲🥲 خیلی ضایعس😭

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرشب پماد آلفااربوتین بزن 

صبحا حنا و سدر و ابلمیو بزن حدقل ۲۰ دقیقه و بعدش بشور 

سفید میشه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

برو داروخانه بگو کرم مخصوص آفتاب سوختگی، بزن

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

اخ منم چند وقتی میرفتم اموزش رانندگی یک دستم که بیشتر سمت افتاب بود تیره شده اون دستم کمتر😐از هر را ...

منم دقیقا سر تعلیم اینجوری شدم

عقلم نرسید ضد آفتابم به دستم بزنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
هرشب پماد آلفااربوتین بزن صبحا حنا و سدر و ابلمیو بزن حدقل ۲۰ دقیقه و بعدش بشور سفید میشه

پماد چه برندی 

ضدآفتاب مرتب بزن

میره تا ۱ ماه دیگه؟

حتی تو خونه ام که بودم بزنم؟

برو داروخانه بگو کرم مخصوص آفتاب سوختگی، بزن

میره تا یک ماه دیگه؟🥲

میره تا ۱ ماه دیگه؟حتی تو خونه ام که بودم بزنم؟

اره عزیزم 

ضدآفتاب رنگی بزن عالیه کاورش میکنه

من برند تراست رو میگم چون خودم استفاده میکنم

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
پماد چه برندی

بگو آلفا آربوتین همین

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

@army_parandam

من همیشه ب دستام ضد آفتاب میزنم دایی ی عالمه تا چایی ک آستین و میدم بالا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.