2777
2789
عنوان

چه حسیع⁉️

51 بازدید | 4 پست

تا حالا شده از ناراحتیه یکی واقعا ناراحت بشین از ته دل؟مث جنس مخالف

چرا دقیقا؟من برا جنس مخالفی اصلا ناراحت نمیشدم ولی الان که ناراحته عجیب پریشونم و دلم میخواد یه کاری کنم ولی نمیدونم چه کاری خیلی گیجم

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

هیچ کاری از دستت بر نمیاد فقط میتونی پا پاش گریه کنی درد دلش گوش کنی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
هیچ کاری از دستت بر نمیاد فقط میتونی پا پاش گریه کنی درد دلش گوش کنی

اخه اون همیشه میتونه منو شاد کنه وقتایی که ناراحتم دقیقاحس میکنم اونم ناراحت میشع و خیلی یه کاری میکنه تادلداریم بده الان من دارم دق میکنم که نمیتونم کاری کنم یا بخندونمش

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اون همیشه میتونه منو شاد کنه وقتایی که ناراحتم دقیقاحس میکنم اونم ناراحت میشع و خیلی یه کاری میک ...

اون مرده فرق داره دوست داره تو سکوت حرفاشو گوش بدی

بعدم الان تنهایی براش بهتره

فردا بهش زنگ بزن حالشو بپرس خیلی عادی و شاد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉