16sonami مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2287 عنوان چه حسیع⁉️ 51 بازدید | 4 پست تا حالا شده از ناراحتیه یکی واقعا ناراحت بشین از ته دل؟مث جنس مخالفچرا دقیقا؟من برا جنس مخالفی اصلا ناراحت نمیشدم ولی الان که ناراحته عجیب پریشونم و دلم میخواد یه کاری کنم ولی نمیدونم چه کاری خیلی گیجم کارما میکنه مادرتو ستایش((: 1403/05/25 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5627 هیچ کاری از دستت بر نمیاد فقط میتونی پا پاش گریه کنی درد دلش گوش کنی بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
16sonami مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2287 هیچ کاری از دستت بر نمیاد فقط میتونی پا پاش گریه کنی درد دلش گوش کنی اخه اون همیشه میتونه منو شاد کنه وقتایی که ناراحتم دقیقاحس میکنم اونم ناراحت میشع و خیلی یه کاری میکنه تادلداریم بده الان من دارم دق میکنم که نمیتونم کاری کنم یا بخندونمش کارما میکنه مادرتو ستایش((:
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5627 اخه اون همیشه میتونه منو شاد کنه وقتایی که ناراحتم دقیقاحس میکنم اونم ناراحت میشع و خیلی یه کاری میک ... اون مرده فرق داره دوست داره تو سکوت حرفاشو گوش بدیبعدم الان تنهایی براش بهترهفردا بهش زنگ بزن حالشو بپرس خیلی عادی و شاد بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
16sonami مدیر استارتر عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 2287 اون مرده فرق داره دوست داره تو سکوت حرفاشو گوش بدیبعدم الان تنهایی براش بهترهفردا بهش زنگ بزن حالشو ... خیلی ممنونم ♥️❤ کارما میکنه مادرتو ستایش((: