2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ی تکواندو کارم

دوستایی دارم که معتبرن 

فقط اونایی که سختی کشیدن میدونن چی میگم ، درسته سر درس آدم پنیک میکنه که منم کردم ، حتی آشنایی داشتیم که از استرس کنکور خوابید و بیدار نشد ساعت ۵ صبح

اما باور کنید که هرکسی نمیتونه بره المپیک 

باور کنید سخته ، وقتی دوستمو یادم میاو به واسطه تاپیکای خانم نعمت زاده دوست دارم بشینم گریه کنم

اون از فشار زیاد سکته کرد و مرد وسط تمرین خیلی سخته نمیدونم چجوری درک نمیکنن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان اومدم سایت یکی در میون راجع به مبیناست🫤

پزشکی خوندن کار هرکسی نیست اگه در توانش نباشه اخراج میشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مسئله اینه که ما صاحب نظر نیستیم که نظرمون مهم باشه😄

آفرین به مامانت که همچین بچه ای تربیت کرده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

فقط اونی که کنکوری نیست راضیه

دقیقا فقط این خانمایی که فکر ذکرشون شوهره ازش حمایت کردن . بابا لامصبا طبع بلند داشتن به این چیزا نیست .

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خوبه طلانیورده اگرطلابودببینم چی می خواست....

به خدا که همونشم کسی نمیتونه بیاره

نه دلیلم

به عنوان کسی که ۹ سال تکواندو کار کرده باید بگم خدا میدونه فقط چقدر پول خرجش کردن یه مسابقات استانی و کشوری میلیونی هزینه داره یه مسابقه معمولی داخل کشور راحت ۳۰ میلیون هزینه برمیداره بعدشم چقدر باید هی مسابقه شرکت کنی و هی هزینه کنی تا بالاخره یاد بگیری؟؟

خیلی از بچه های با استعداد چون هزینه ی کافی ندارن شرکت نمیکنن و یکی که پولداره مسابقه میده قهرمان المپیک میشه و از اون طرف هم میشه پزشک

کسی که پول نداره تا مسابقات شهرستانی هم نمیتونه بره چه برسه این قدر پیشرفت کنه

عجیبه!!!!!

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

طلا آورده بود خونه تو لواسان میخواست

دوست من تو خارج مسابقه داده دقیقا بهش خونه دادن