2777
2789

آره

چون این همه سهمیه ایثارگری ها میشینن تو خونه پاشونو میندازن رو پاشون راحت قبول میشن

این بنده خدا حداقل برای کشور افتخار آفرینی کرده

چندهزار نفر از کل دنیا برای اومدن تو المپیک رقابت میکنن اما فقط چند نفرشون مجاز میشن وارد المپیک بشن، از بین اونا هم این انقدر خوب بوده که تونسته مدال بیاره

دمش گرم آدم پرتلاشیه، حداقل این هم جبران بخشی از زحماتش باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ی تکواندو کارمدوستایی دارم که معتبرن فقط اونایی که سختی کشیدن میدونن چی میگم ، درسته سر درس ...

چه ربطی داره...طلاهم که نیورده...قرارنیست مردم عادی تاوانشوبدن...درضمن این راهی هست که خودشون انتخاب میکنن کسی مجبورشون نکرده...

بجای این همه مخالفت با پزشکی خوندن مبینا به فکر نابودی کشور توسط افاغنه باشید خانوما..هرکی هرکاری از دستش برمیاد انجام بده، اطلاع رسانی کنه موضوع خیلی جدیه ها..به فکر بچه هاتون باشید

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
نه دلیلمبه عنوان کسی که ۹ سال تکواندو کار کرده باید بگم خدا میدونه فقط چقدر پول خرجش کردن یه مسابقات ...

این که صد در صد

۵۰۰ تومت ورودیه ی مسابقست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خب به نظر من حتی رسیدن به المپیک کار هر کسی نیست چه برسه به مدال آوردن، و خب اگه بخواد بدون کنکور بره دانشگاه حقشه بالاخره مدال آورده، ولی خب نه هر رشته ای  چون حق بعضیا ضایع میشه

بعد اینکه پزشکی درساش خیلی سخته بعد ایشون ورزشکاره چجوری میخواد به هردوش برسه سواله برام

چه ربطی داره...طلاهم که نیورده...قرارنیست مردم عادی تاوانشوبدن...درضمن این راهی هست که خودشون انتخاب ...

حالا که انتخاب کرده

ماها نمیتونیم کاری کنیم ، بعضیا زیاد عصبانین خب که چی؟

تو همه کشورا همینه 

اصلا مگه نظر ی سری کجا میرسه؟ بیخیال باشید زندگیتونو بکنید بابا

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نه بره تربیت بدنی بخونه ورزشکاره همون راهم ادامه بده زحمتشم. تو همون راستا بوده چه ربطی به پزشکی داره مگه رتبه یک کنکور پزشکی و بچه های المپیاد علمی و نوابغ رو میبرن المپیک ورزشی که برعکسش اتفاق بیفته...  من کنموری نیستم یه مادرم بچم هم کنکوری نیست این نظرمه انشالله تصمیم مبنای منطقی داشته باشه

این که صد در صد۵۰۰ تومت ورودیه ی مسابقست

خب پس...

چقدر بچه هستن پر از استعداد ورزشی چون پول کلاس ندارن هیچی به هیچی ...

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ببخشيد عزيزم شما ميدوني چطوري بايد لغو دوستي بزنم؟

گزینه داره که

خب پس...چقدر بچه هستن پر از استعداد ورزشی چون پول کلاس ندارن هیچی به هیچی ...

همونطور که شدیدا موافق مبینا نعمت زادم و تشویقش میکنم

همینطور ام میگم که مسئولا چطور به این بچه نابغه پر استعداد اجازه تحصیل تو رشتشو دادن

حداقل سالانه به بچه های محروم برسن که برن باشگاه و مبیناهای آینده بشن