2777
2789
عنوان

وقتی یکی رو دوست دارید بهش نگین

164 بازدید | 9 پست

وقتی یکی رو دوست دارین بهش نگین چون می‌زاره می‌ره 

اگه اون بهتون 5 بار گفت دوستت دارم شما یه بار بگین

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

آدم با آدم فرق داره بعضیا توجه ببینن میمونن بعضی ها توجه ببینن زده میشن

نهههه میرن بهشون بیشتر بها بدین میزارن میرن

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز یه متنی خوندم خیلی جالب بود داشت یکیو نصیحت میکرد و میگفت ناز کردن برای زنه وپیگیر بودن برای مرد...جای این دوتا نباید عوض بشه 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

دقیقا قبول دارم....حتی شوهر رو هم نباید مطمئن کرد ک دوسش داریم....من متاسفانه بلد نبودم و الان خیالش راحته ک هر کار کنه من نمیرم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
امروز یه متنی خوندم خیلی جالب بود داشت یکیو نصیحت میکرد و میگفت ناز کردن برای زنه وپیگیر بودن برای م ...

فکر کنم اصل مطلب رو نگرفتید ربطی نداشت 

دقیقا قبول دارم....حتی شوهر رو هم نباید مطمئن کرد ک دوسش داریم....من متاسفانه بلد نبودم و الان خیالش ...

آره بخدا ربطی به ذات آدم ها هم نداره یه قانون تو طبیعت هیچکس نمیتونه بگه نه من نمی‌رم 

داستان اون طرفو من خوندم پس میدونم منظورش چیبوده

من موضوع این تاپیک رو میگم