2777
2789

خواهرم توی هفته ده بخاطر ایستادن قلب جنین باید سقط کنه میخوام بدونم کسی بوده اینطوری جنینشو داده باشه آزمایش واینکه اگر داده مشکلش چی بوده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو هفته ی ۱۱ ایست قلبی شد دادم و هیچ نتیجه ای ام حاصل نشد گفتن مشکلی نداشته

چه آزمایشی دقیقا دادین؟ اخه ما تو خانواده سابقه مشکل ژنتیکی داریم خواهرمم ممکنه ناقل باشه ولی هنوز جواب آزمایشش نیومده میترسم از اون باشه 

نندسیدی یا اتفاق خاصی نیفتاده بود برات.؟

یه شب شدید ترسیدم ولی نمیدونم واسه اون بود یا نه چون ازمایشای انعقاد خون و ایمنی هم دادم سالم بود

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
چه آزمایشی دقیقا دادین؟ اخه ما تو خانواده سابقه مشکل ژنتیکی داریم خواهرمم ممکنه ناقل باشه ولی هنوز ج ...

اسمشو نمیدونم گلم تو بیمارستان گفتن میخوای جنینو بدی پاتولوژی منم گفتم اره ولی جوابشو دکتر دید گفت مشکلی نداشته

یه شب شدید ترسیدم ولی نمیدونم واسه اون بود یا نه چون ازمایشای انعقاد خون و ایمنی هم دادم سالم بود

نمیدونم چون من حس میکنم شاید از ترس شدید باشه 

من خودم تو ماه ۷ یه بار به شدت ترسیدم و بچه تا چهار روز تکون نمیخورد و خودش رو سفت کرده بود یه جا

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

نمیدونم چون من حس میکنم شاید از ترس شدید باشه من خودم تو ماه ۷ یه بار به شدت ترسیدم و بچه تا چهار رو ...

دکتر هم اینو ازم پرسید ولی بنظرت اینقد حال مادر رو بچه تأثیر میزاره که ممکنه از ترس قلب جنین وایسه؟ 

خیلی اذیت شدم نه حتی یه قطره لک بود نه دردی یهو رفتم سونو ان تی گفت نزدیک یه هفتس قلبش وایساده حساب کردم تایمش تقریبا همون شبی بود که خیلی ترسیدم ولی بازم نمیدونم واقعا چه بلایی سرش اومد

الهی بگردم..الان بچه نداری؟

نه بچه اولم بود 

الان دوباره باردارم بعد از سه سال از سقطم ولی همش تو استرسم که نکنه خدایی نکرده تکرار بشه

نه بچه اولم بود الان دوباره باردارم بعد از سه سال از سقطم ولی همش تو استرسم که نکنه خدایی نکرده تکرا ...

عه خب الحمدالله هفته چندی؟

نه استرس نگیر قرار نیست یه اتفاقا دوباره بیفته که انشأالله بسلامتی بغلش بگیری🙂🤗😍😍

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

عه خب الحمدالله هفته چندی؟نه استرس نگیر قرار نیست یه اتفاقا دوباره بیفته که انشأالله بسلامتی بغلش بگ ...

هشت هفته ام 

ممنون عزیزم

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه🌹