2777
2789
عنوان

توصیه به عنوان ی کاربر قدیمی آقا

450 بازدید | 18 پست

سلام...

خیلی ها رو دیدم و شخصا هم البته تجربه داشتم!

که،

اگر شخصی رو قلبا دوست دارید (صرفا نه فقط دوستی عاشقانه و عمیق!) حالا این شخص میتونه نامزد دوست صمیمی یا از اقوام یا دوست مجازی یا هر نوع دوستی (و نه صرفا مخالف!) شما باشه.

اگر می بینید که این شما هستید که همیشه جویای احوالش هستید چه حضوری... چه تماس...  یا حتی ی پیام تکست ساده ... و این روال مدتهاست که تغییری نکرده و شما شروع کننده ارتباط ها و احوال پرسی ها یک طرفه هستید، این رو بپذیرید که شما برای ایشون در اولویت دوست داشتنی هاش نیستید! (تازه خوش بینانه!) 

باور بفرمایید اینطوری خودتون اذیت میشید... میفهمم حس خیلی بدیه ...ولی چاره اینه که شما هم اولویت های زندگیتون رو به کسانی تغییر بدید که ارزش بیشتری برای اونها دارید! اصلا حال دل خودتون رو میپرسید؟؟؟ 

ما فقط یک بار به دنیا میایم...

رها باشید از هر گونه تعلق 🌷

دست خدا رووی شونه هاتون... شبتون بخیر

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

چقد کاربریتون عضویت دارهههه

باریکلا ک تا الان نگهدارش بودی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته👏🏻

ی سوال خارج از موضوع تاپیک

اون زمان که شما عضو شدین خانوما جبهه نمی گرفتن در برابر آقایون؟😁 شاید اون زمان آقایون هم مودب تر بودن😶

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

درسته👏🏻ی سوال خارج از موضوع تاپیکاون زمان که شما عضو شدین خانوما جبهه نمی گرفتن در برابر آقایون؟😁 ...

مثل الان نبود

ولی خوب بستگی به خود شخص داره

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
مثل الان نبودولی خوب بستگی به خود شخص داره

ی سوال در مورد گوشی قدیمی 

ی گوشی قدیمی داریم که کلی عکس روشه ولی روشن نمیشه چند ساله

موبایل فروشی ها گفتن همش حذف میشه اگه درستش کنن 

شاید سوالم الان مسخره باشه چون دسترسی ندارید بهش اما کاری نمیشه کرد براش؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ی سوال در مورد گوشی قدیمی ی گوشی قدیمی داریم که کلی عکس روشه ولی روشن نمیشه چند سالهموبایل فروشی ها ...

مدل گوشی رو بفرمایید

مدل گوشی رو بفرمایید

فک کنم سونی اریکسون باشه

شاید در بیشتر موارد گفته شما درست باشه ولی در همه موارد اینطوری نیست.

من خودم معمولاً از دوستام خبر نمیگیرم و اغلب اونها باهام تماس میگیرن. ولی این به این معنی نیست که من براشون اهمیتی قائل نیستم.

من چند سال یکبار باهاشون تماس میگیرم.

اگر درست بشه اطلاعات سرجاشه

چه خوووب 

مرسی از راهنمایی🙏🏻🌱