2777
2789

خواهرم توی هفته ده بخاطر ایستادن قلب جنین باید سقط کنه میخوام بدونم کسی بوده اینطوری جنینشو داده باشه آزمایش واینکه اگر داده مشکلش چی بوده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو دو ماهگی جنین هام ایست قلبی کردن ولی آزمایشگاه ندادم تو این بارداریم دکترم بهم انوکساپارین داده برای خونرسانی به جنین دکترم احتمال داد تو بارداری قبلیم به جنین هام خون‌رسانی نشده بود که مرده بودن که واقعا هم همون‌طور بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خب از کجا معلوم آزمایش ژنتیک باید داد

من تو بیمارستان سقط کردم به دکترم برای آزمایش گفتم ولی گفت برای یه دونه سقط کاری نمیکنن دور از جون ابجیت تا سه تا سقط نشه بررسی نمیکنن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من تو بیمارستان سقط کردم به دکترم برای آزمایش گفتم ولی گفت برای یه دونه سقط کاری نمیکنن دور از جون ا ...

شما تو هفته چند سقط کردین؟ چند وقت بعدش دوباره اقدام کردید و باردار شدین اخه خواهرم سنش بالاس خیلی وقت نداره 

شما تو هفته چند سقط کردین؟ چند وقت بعدش دوباره اقدام کردید و باردار شدین اخه خواهرم سنش بالاس خیلی و ...

من تو هشت هفته و پنج روز سقط کردم من دقیق یک سال بعد سقطم باردار شدم آخه من مشکل تنبلی تخمدان داشتم که هم بار اول هم این دفعه با دارو باردا. شدم برای همون یکم طول کشید تا باردار بشم