2777
2789

حس میکنم برا هیشکی مهم نیستم هیشکی بو دو نبودم براش مهم نیس همه ناراحتم میکنن همه اذیتم میکند از مامانم بگیر تا شوهرم بخدا دیگه خستم دیگه بریدم عرضه خودکشی هم ندارم حس میکنم شوهرم دیگه دوستم نداره واسه همون می‌خوام یه چند روز نباشم ببینم چقدر پیگیرمه می‌خوام یه چند روز خونمونم نیام عقدم خونه بابام میمونم می‌خوام ببینم واقعا کی براش مهمه خستم از زندگی خستم کجا برم بنظرتون نگران بشن سری پیش ده روز با شوهرم قهر بودیم کارش گیرم افتاد پیداش شد من از اونموقع ناراحتم سرد شده بهش میگم بیا جدا شیم بخدا خیلی خستم خستم کمکم کنین خواهری کنین

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خستم تازه زایمان کروم و دخترم مرده حالم داغونه فقط از خدا برات آرامش میخوام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

میتونی جزئیات بیشتری از زندگیت بگی؟فقط متوجه شدم شوهرت از لحاظ عاطفی سرده

سرد نبود سرد شده بهم میگه همیشه نیش میزنی انتظار داره خطا کنه سکوت کنم 

خب که چی مثلا ! 

من مجردم...

بی محبتی خیلی سخته شاید مشغله داره

منم بدبختم،کیسه بوکس داداش وبابامم،

نه سر خودم ها،با هم دعواشون میشه من رو کتک میزنن

مثلا گلاویز میشن و ...میرم بحث کتک میخورم.یه عمو دارم از لحاظ جسمی و ذهنی معلوله،الان شده وَبال گردنمون

فحش میده،خیلی کثیفه،نمیتونه راه بره دیگه،تکرر ادار شدید داره،باید مدام بیمارستان و...باشه،شب نمیخوابه،حرف زشت ناموسی میزنه،سیگاری هم هست...با این وجود داداش و بابام و مامانم کارگرشن،بعد بابام فحشم میده میگه تو نمیای کمک

میگه کتکت میزنم، عموم ۱۰۰ کیلو دقیقه زورشو ندارم بخدا که بخوام دستشو بگیرم ، بی ادبم هست با این که معلومه خیلی ببخشید تورو خدا اهل انگشت کردن و.... هم هست

تازه امسال کنکوریم.... اون یکی عموهام و..هستن اما بابام شده دایه مهربان تر از مادر

مامان بزرگ پدر سگمم،سالمه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
سرد نبود سرد شده بهم میگه همیشه نیش میزنی انتظار داره خطا کنه سکوت کنم

خطاهاش در چه حده؟

احترامشو در هر حالتی حفظ کن عزیزم و توهین کردنو کلا از زندگی زناشوئیتون حذف کنید

مسکل تو سرد بودنشه یا خطاهایی که انجام میدن

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

عزیزم متاسفم واقعا🥲💙

بهترینارو برات آرزو میکنم

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

🥲خدا رحمتش کنه

گل پاکی بوده...انشاالله دامنت دوباره سبز میشه

عمم دخترش ۱۰ ماهه بود مرد...دیوونه شد...عکساش رو قاب گرفت همه...کلی براش خیرات داد...همش کارش گریه بود...سال دخترش نیومد باردار شد...فعلا بچش به دنیا نیومده ...می‌گفت دیگه زندگی برام تموم شده ولی الان روحیش بهتر شده و ۲،۳ ماه دیگه بچش به دنیا میاد

میخواستم بگم زندگی به آخر نرسیده عمم دختر دست گلش رو باهاش ۱۰ ماه زندگی کرد..

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
عزیزم متاسفم واقعا🥲💙بهترینارو برات آرزو میکنم

حالم خیلی بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

🥲خدا رحمتش کنهگل پاکی بوده...انشاالله دامنت دوباره سبز میشهعمم دخترش ۱۰ ماهه بود مرد...دیوونه شد... ...

من میترسم مشکل داشته باشم و دیگه بچه دار نشم میترسم همش بمیرن 

من یه پسر سالم دارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲خدا رحمتش کنهگل پاکی بوده...انشاالله دامنت دوباره سبز میشهعمم دخترش ۱۰ ماهه بود مرد...دیوونه شد... ...

برام دعا کن برام دعا کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میترسم مشکل داشته باشم و دیگه بچه دار نشم میترسم همش بمیرن من یه پسر سالم دارم

عم دکتر بهش گفت یه ویروسه مادر زادی تو بدن دخترت بوده که تو ۶ ماهگی خودش رو نشون داده

بنده خدا کلی استرس داشت و هزار تا آزمایش داد اما خداروشکر سالمه و مشکلی نداره

ماشاالله خدا حفظش کنه تو یه پسر هم داری

اون بچه اولش بود و باکلی دکتر دست و بالش رو گرفت

خطاهاش در چه حده؟احترامشو در هر حالتی حفظ کن عزیزم و توهین کردنو کلا از زندگی زناشوئیتون حذف کنیدمسک ...

اون عوض شده خطا می‌کنه مثلا چن روز پیش مخفی کاری کرده بود بعد اومد کف منم واقعا قاطی کردم گفتم منو مسخره کردی هر چی از دهنم در اومد گفتم حالا میگه تو باهام بدی منم میگم من خود. به خود بد نیستم که یه کاری میکنی عصبانی میکنیم منم واکنش میدم بعدشم اینکه حس میکنم دوسم نداری ولی من باهاشم اعصابم و بهم می‌ریزه می‌خوام جدا شم سری پیش ده روز ازم بیخبر بود 

خب که چی مثلا !