2777
2789
پس همونه چون مشهد زندگی میکنیم تعریف نباشه خانوادم فرهنگشون خوبه و فکر نکنم تو این سنا دختر بدن برای ...

گاهی ادم واقعا دنبال ازدواج نیست. 

حتی اگه خواستگارم براش بیاد ازدواج نمیکنه. 

ولی خواستگار داشتن حس خوبیه به ادم اعتماد بنفس میده اینکه یکی ادم رو برای یه عمر زندگیه مشترک انتخاب کنه خوبه درکل. 

گاهی ادم واقعا دنبال ازدواج نیست. حتی اگه خواستگارم براش بیاد ازدواج نمیکنه. ولی خواستگار داشتن حس خ ...

اره واقعا منم که قصد ازدواج ندارم حس میکنم کمبود دارم کسی نمیاد اخه کلا سه تا پسر تو فامیلمون داریم هر سه تاشونم یه جوری با واسطه و مادرشون فهموندن بهم علاقه دارن ولی انقدر پدرم جدیه جرات ندارن بیان خواستگاری توصع داشتن من جلو‌خانوادم بخاطر اونا بایستم در کل از اونا خوشم نمیومد ولی اگه کیس خوب بود جلو پدرمم براش می ایستادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو شهر بزرگ هستی تو شهرستانایه کوچیک خاستگاری ۱۶/۱۷ ساله میرن

اخه خیلی تو محله مون رفتو. امد دارم مطمئنم هر چی املاکی باشه و مغازه دار تو پاساژا باشه منو میشناسن ولی فکر کنم چون بالاشهر به حساب میاد کسر شان میدونن چون سنم پایینه هنوز

اخه خیلی تو محله مون رفتو. امد دارم مطمئنم هر چی املاکی باشه و مغازه دار تو پاساژا باشه منو میشناسن ...

وقتی فرهنگ خانوادتون اینجوریه که دختر به این کوچولویی رو شوهر نمیدن 

کسیم نمیاد 

خانواده خوب باشن خاستگار خوب میاد 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

وقتی فرهنگ خانوادتون اینجوریه که دختر به این کوچولویی رو شوهر نمیدن کسیم نمیاد خانواده خوب باشن خاست ...

اوم خانوادم بد نیستن خودم متوجه میشم خرجم بالائه چون از سمت بابابزرگم کلا میلیاردر بودن من بد بزرگ شدم برای همین دارم سعی میکنم ساده زندگی کنم یه پسر خوب بیاد توقعاتم رو باید بیارم پایین همه جا خونه پدرم نیست😕