2777
2789
امیدوارم چون تصمیم گرفتم برم دوباره تو رابطه تا الانم چند تا دوست پسر داشتم

این کارو نکن عزیزم..

به وقتش همسر ایده آلت میاد سراغت

اینطوری فقط پاکیت از دست میره..

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که همه تو رابطه ان چیز عجیبی نیست منم یکی

خب الان اکثر آدما غرق گناهن..

دلیل نمیشه توهم بال های سفیدت رو از دست بدی عزیز دلم

با خودت بگو:

همسر آینده من یه مرد پاک و عالیه و تنها کسی که از اول تو زندگیش بوده من خواهم بود :)

پس منم به خاطرش پاک میمونم :)

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

آخه پسرای خوبی دارن درخواست دوستی میدن دلم نمیاد ردشون کنم حتی یکیشونو مامانمم گفت حیفه ولی نمیدونم ...

همین دیگه

اونا اگه خوب بودن میومدن خواستگاری

یه روشی بهت بگم

اسمش روش شکرگذاریه

خیلیا ازش نتیجه دیدن

هر روز برا داشته هات از خدا تشکر کن

و تصور کن همسر ایده آلت رو داری و کلی تشکر کن😍

ویژگی های دلخواهت رو ازش تو یه دفتر بنویس و هر روز تصور کن داریش

ببین چه حسی خواهی داشت وقتی باهات ازدواج کنه؟

خیلییی خوشحال میشه آدم نه؟😍

بعد کلی شکرگذاری کن :)

صلوات هم کنارش بفرست

اینجوری که من متوهم میشم جنبه ندارم

نه عزیزم😂 اتفاقا کار میکنه این روش

ممنون از راهنماییت مرسی عزیزم

💚💚💚💚

خیلی کوچولویی هنوز بعد دیپلم معمولن خاستگار میاد

پس همونه چون مشهد زندگی میکنیم تعریف نباشه خانوادم فرهنگشون خوبه و فکر نکنم تو این سنا دختر بدن برای همونه نمیان

پس همونه چون مشهد زندگی میکنیم تعریف نباشه خانوادم فرهنگشون خوبه و فکر نکنم تو این سنا دختر بدن برای ...

خو شهر بزرگ هستی 

تو شهرستانایه کوچیک خاستگاری ۱۶/۱۷ ساله میرن 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)