2777
2789
عنوان

تاثیر معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رییس سنجش اومد پشت تلویزیون گفت یا مشاورای اینستا سیستم وقتی بخواد همه ذو بسنجه خواه ناخواه همترازی ...

یعنی اون درسایی که ترمیم نکردن هم همترازی میشه؟

پس دلیل اینکه سقف ترازا اومده پایین چیه؟ کلا اومده پایین؟ یعنی مثلا ۹۰۰۰ مثل ۱۰۰۰۰ قبلا ممکنه باشه؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
حقیقته خودم لب مرزم ولی تا الان خوشبینانه نگاه کردم ولی مرحله به مرحله بدتر شد الان دیگه باید واقع ب ...

منم به تراز معدلم خیلی امید داشتم ولی خورد تو حالم :(

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
پارسال ترازا ۱۰۰۰ تا بالاتر بودهواقعا هم ترازی شده؟ من فکر نکنم همترازی هم بکنن اگه بکنن هم اندازه ی ...

کنکور همترازی گفتن نمیکنن نامردا ولی معدل با همترازی حساب شده‌ . و چون امسال بچه ها نهایی رو از پارسال جدی تر گرفتن فراوانی نمرات بالا زیاد شد و باعث افت شدید تراز شد

اون کثافتا فقط بخاطر پول دارن این بلا رو سرمون میارن این کنکور هر هفته یه نتیجه میدن اونم به بدترین شکللللل هیچکسسسس نمی‌فهمه حالمونو هیچکسسسسسسس خدااااااااا چطور سال بعد باید ۲۱, امتحانم تو یه ماه بدیم ؟اونوقت دوباره با امسال مقایسه میشه؟ این وسط برای حرص دراوردن میگن مبینا نعمت زاده بره پزشکی تهرانننننن لعنتیااااا واقعا چقدر ما دیگه جون داریم 🥲💔

❄️

دقیقا با معدل ۱۹.۲ بهم دادم ۹۱۰۰ حدودا در حالی که پارسال دست کم ۹۸۰۰ میداد

دقیقا

منم رشتم ریاضیه معدلم 19.12 بود توی همه ی سایتای تخمین رتبه تراز بالای ۱۰۰۰۰ میداد ولی ۹۴۰۹ شدم

خداکنه معدلارو هم ترازی کرده باشن یکم امیدوار شدم باز

رییس سنجش اومد پشت تلویزیون گفت یا مشاورای اینستا سیستم وقتی بخواد همه ذو بسنجه خواه ناخواه همترازی ...

نه بابا ترازشون سیو میشه خود رئیس سازمان سنجش گفت و گفته که برای تراز کنکور همترازی نمیکنیم

نه بابا ترازشون سیو میشه خود رئیس سازمان سنجش گفت و گفته که برای تراز کنکور همترازی نمیکنیم

کجا گفت درباره اینکه میشه یا نمیشه چیزی نگفته فقط گفته تراز سیومیشه

....این کاربری تعلیق داعم است..

هیچی دیگه چه بدبختایی هستیم من پارسال با معدل ۱۵.۲۹ تراز ۷۲۰۰ دادن امسال با ۱۷.۳۶ تراز ۷۶۰۰ دادن :)))))) واقعا ظلم تا چه حد

❄️

خب مگه الان امتحانا راحت تر نبوده؟

برای همین کم شده ترازاتون دیگه

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

حالا ریاضیا بهتر شده ولی تجربی امسال واقعا آه مون رو درآوردن با این تصمیمات

نه ریاضی هم تراز ۱۰۰۰ تا کمتر شده، توی ریاضی مثلا رقابت کمتره و کلا باید تراز بالاتری بده

تراز هم ظاهرا به ریز نمرات ربط داره یکی بود معدلش ۱۹.۲۶ رشتش ریاضی ترازش ۹۰۰۰ بود