2777
2789
عنوان

تاثیر معدل

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 67 پست
واقعا کسی که با تراز کنکور پارسالش با من رقابت میکنه و از لحاظ رتبه از من جلو میفته رو هرگز حلال نمی ...

مخصوصا تراز نهایی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کسی که با تراز کنکور پارسالش با من رقابت میکنه و از لحاظ رتبه از من جلو میفته رو هرگز حلال نمی ...

من فکرمیکنم هم ترازی سه امسال وپارسال البته حدس خودمه

....این کاربری تعلیق داعم است..

من فکرمیکنم هم ترازی سه امسال وپارسال البته حدس خودمه

اگه یکم عقل داشته باشن اینقدر به ما بدبختا استرس نمیدن :(

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
هرگز بهتر نمیشه قطعا دست کم ۱۰۰۰ تا رو رتبه ی هر منطقه اضافه میشه و رتبه ها دست کم ۱۰۰۰ تا بدتر میشه ...

😭😭💔💔

هرگز بهتر نمیشه قطعا دست کم ۱۰۰۰ تا رو رتبه ی هر منطقه اضافه میشه و رتبه ها دست کم ۱۰۰۰ تا بدتر میشه ...

حالم بدتر شد

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
اخه نهایی حداقل دو سال اعتبار نداره و حتی اگر کسی تراز پارسال هم باشه با امسال همترازی کردن ولی تراز ...

پارسال ترازا ۱۰۰۰ تا بالاتر بوده

واقعا هم ترازی شده؟ من فکر نکنم همترازی هم بکنن اگه بکنن هم اندازه ی ۱۰۰۰ تا فکر نکنم باشه

صبر کنید و ببینید ‌.همونطور که همه گفتن ترازای معدل و کنکور تیر بهتر میشه و برعکس شد. حال‌ام که میگن ...

آره واقعا بعید نیست

فقط خدا به دادمون برسه💔😭

نه گفتن که همترازی نمیکنن و بالاترین تراز بین کنکور های امسال و پارسالشون رو میزارن

رییس سنجش اومد پشت تلویزیون گفت یا مشاورای اینستا  سیستم وقتی بخواد همه ذو بسنجه خواه ناخواه همترازی میشه البته نظرمنه

....این کاربری تعلیق داعم است..