2777
2789

دخترا من قبل ازدواج با هیچ پسری نبودم حتی به پسری نگاهم نکردم الان ک ازدواج کردم عقدم البته خیلی خیلی به نامزدم و خانوادش محبت کردم جوری ک اصلا نمی تونید تصور کنید بعد اونم تا جا داشت بهم بد کردن و با احساساتم بازی کردن تو این دنیا دیگه داغونم احساس میکنم دیگه اصلا نمیتونم خوشحال باشم زندگیم و نابود کرد باورمو هم چی حتی دوس دارم خودمو بکشم واقعا میگن تقاص و اینا واقعا هست؟واقعا خدا جای حقه تاوان میده؟🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا هستی هر زندگی داری بدون اینو بدون تجربه داشتن دارم میدونی اشکال ما آدما چیه اینه که برا هر چی دلیل میخوایم 

نمیفهمیم ما برا خیلی چیزا قدرت فهممون نمیرسه

آدم گاهی اوقات تا یه قدمی در بسته میره انقد خسته اس انقد از آدما بد دیده انقد آدما زندگی ها رو جهنم کردن برا خودشون و بقیه که میبینیم چ خبره تو جامعه

همونجا وای میستن درو باز نمیکنن زندگیشان میمیره 

مشکل ما آدما اینه 

وایستادیم سر جامون انتظار داریم بدون هیچی همه چی درس شی 

ولی اینو بدونین هزار نفر هستن خیلی بد بخت تر خیلی اذیت میشن خیلی عذاب میکشن مامان باباهاشون ولش ون کردن کارتن تنها دارایی شوند پس انقد زود خدا رو کنار نذاریم 

من همه در ها رو رفتم ولی ایشون به خیلی بهم بد کردن 🥺

آدمای بد زیاد ن آره درک میکنم ولی اینو بدونین که اونم یه محیط زندگی داشته که شاید آن شما داخلش بودین بدتر آدمی میشدین نمیگم ببخشینش گاهی اوقات نبخشیدن واقعا لازمه تا فرد به خودش بیاد ولی کینه چیز خوبی نیست مث خوره کل وجودت میخوره