مواد لازم
من مقدارشو چشمی میریزم نمیدونم چقد بگم مقدارشو خودتون انتخاب کنین
گوشت قرمز
لپه
رب
پیاز
سیب زمینی
گلاب
هل یا عرق هل
زعفران دم کرده
آبلیمو ( من لیمو خشک نمیزنم)
لپه رو با یدونه پیاز درسته تو قابلمه بذارید بپزه مرتب کف روش رو بردارید،دو تا پیاز درشت رو رنده کنید داخل قابلمه ی قاشق ازون پیاز رنده شده رو بردارید جدا بعدن بهش احتیاج داریم، پیاز یکم تفت خورد سبک شد بهش گوشت رو اضافه میکنید تا زمانی ک گوشت تغیر رنگ بده بعد بهش زردچوبه اضافه میکنید یکم دیگه تفت میدید، آب از قبل جوشیده رو ب گوشت اضافه کنید ، لپه و گوشت باید جدا از هم پخته بشن، زمانی ک لپه کاملا پخت آبکش میکنین پیازی ک داخلش بود رو بندازید دور لپه ها رو خوب بشورید که اگه کفی باقی مونده بره، تو یه ماهی تابه اون یه قاشق پیاز رو خوب سرخ کنین بعد دو قاشق رب با همون پیاز خوب تفت بدین تا زمانی ک رب رنگ پس بده، ب همون رب ادویه فلفل سیاه و دارچین و هل آسیاب شده و زعفران اضافه کنید بعد همین ترکیب رو ب گوشت ها همراه با لپه و آبلیمو اضافه کنید بذارید تا زمانی ک جا بیوفته نیم ساعت مونده ب جا افتادن دو سه قاشق گلاب و دوسه قاشق عرق هل ( اگر پودر هل نداشتید) اضافه کنید و درشو بذاری تا خوب عطرش پخش بشه
سیب زمینی هارو خلالی نازک برش بزنید بریزید داخل ی کاسه پر از اب و یخ نبم ساعت بمونه بعد آبکش کنید خشک کنید و سرخ کنید
نوش جان🧡
شمام اگه نکته کلیدی دارید بگید ولی این مدل پخت قیمه من زبان زد فامیل هست😊