hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 عنوان اس بدم 76 بازدید | 12 پست ظهر منو شوهرم بحثمون شد ک میگ ۵شنبه بیا ببرمت خونه مادرت و منم پیش رفیقام البته مختصر میگم چون مقصر اون بود گیر داده و منم نمیرم مامانم شبا زود میخوابن اونم دیر میاد هزارم بگی زود ک نمیاد هیچ لجم میکنه منم دیدم گیر میده خیلی بدش میاد ک بهش شک داشته باشم منم گفتم چیه خر میخوای رنگ کنی با عصبانیت گفت اره میخوام دختر بیارم خونه فهمیدم از لجم اینطوری میگ گفتم خب برو بیار ببینمش بدش میرم خدونه مامانم گفت باشی حال نمیده دیگ خونم ب جوش اومد از حرفش کلی جنگ و دعوا بدش گفت مردشور طرز فکرتو دیگ از ظهر باهاش حرف نزدم قهر کردم الان باشگاهه ب سرم زده کلی پیام بهش بدم حرفای سنگین بنظرتون بگم یا باهاش حرف نزنم چیکار کنم گلا هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن 1403/05/24 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marvelllll عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 259 ول کن حالا که اتفاقی نیفتاده تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن دوتاتون عصبی بودین یه چیزی گفتین همون سکوت بهتره الکی میخوای اعصاب خودت خرد کنی
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 پیام نده اون بیشتر مقصره والا اره هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 ولکنتورو خدا نکناینکارا رو باشه هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 ول کن حالا که اتفاقی نیفتاده تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن دوتاتون عصبی بودین یه چیزی گفتین همون سکوت به ... اره راست میگی عزیزم هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 تو خونه ای اون باشگاه؟؟اونزنگ نزده یا پیام؟؟؟ اره فقط عصری بهش گفتم برا بچه مای بیبی بگیر گرفت اورد منم تو اتاق بودم گذاشتو رفت الانم خبری نیس ازش هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
hvycfxgvgjbb مدیر استارتر عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 431 حالا میخوای بری خونه مامانت یا نه؟ ن عزیزم برا فردا گفته تو برو منم سختمه با بچه دیر میاد شب مامانم هم زود میخوابن شبا میگ اصن حق نداری بری تا من بگم مگ برده گیر اورده هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن