2777
2789
عنوان

دختر زشت

586 بازدید | 29 پست

داشتم تاپیکای قدیمی رو میخوندم اینو دیدم انگار خودم نوشتم💔👇

خدا وکیلی نیاید بگید حتما زیبایی ولی خودت خبر نداری.

یا اینکه بگید زیبایی نسبیه و اینا.

طبق استانداردهای الان من واقعا دختر زشتی حساب میشم.

هیییییییییچ پولی هم ندارم برای اینکه خرج دماغ و دندون و پوست و ابرو کنم.

و خب اینطوری هم هیشکی ازم خوشش نمیاد و تنها می‌مونم.

واقعا چرا یه سریا اونقدر قشنگ و نازن و من باید این شکلی باشم؟

دنباله هر مشکلی رو تو زندگیم میگیرم میرسم به همین زشت بودن.

اعتماد به نفسم داغون شده...

یکی هم خوشم میومد ازش و اون هم ازم خوشش اومد؛ که عرضه نداشتم نگهش دارم و اونم اونقدری ارزش توی من ندید که ول نکنه بره.کاش بمیرم.

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سرکار با پولش به خودت برس هرجا کار کنی با حداقل حقوق پنج شش ماهه میتونی پول عمل بینی‌تو در بیاری ...

ب دیپلمه کجا کار میدن

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بابا خواهر من خیلی خوشگله سه بار جدا شده .. هیچ خیری از زندگیش ندیدهمنم عین توام ولی زندگیم خوبهخدا ...

زندگی من خوب نیس ولی عزیز

ب دیپلمه کجا کار میدن

خواهر من سیکله کار می‌کنه این حرفو نزن تو یه کارخونه تولیدی لباس خیاط هست 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

چرا بخودت میگی زشت تو فقط پول نداری

خدا قیافه هم نداد پول هیچ

معیار زیبایی چیه انقد گیر میدین بهش ما هرچی هم که باشیم یه سری هستن که بگن این چرا اینجوریه پس به خاطر حرف دیگران خودمونو تغییر ندیم، هرکس یک سری از ویژگی هاش (جسمی و اخلاقی) خوبه و یه سری ها خوب نیست آدم کامل اصلا نداریم

خدا قیافه هم نداد پول هیچ

ما که نمی‌بینم چطوری هستی واقعا چون خیلیا بخودشون میگن زشت ولی بعدش میبینی زشت نیستن اعتماد بنفس ندارند

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

معیار زیبایی چیه انقد گیر میدین بهش ما هرچی هم که باشیم یه سری هستن که بگن این چرا اینجوریه پس به خا ...

معیار زیبایی الان همه چیزه تقریبا