2777
2789
عنوان

دختر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 29 پست
ما که نمی‌بینم چطوری هستی واقعا چون خیلیا بخودشون میگن زشت ولی بعدش میبینی زشت نیستن اعتماد بنفس ندا ...

نه من مثل این نی نی سایتی هایی نیستم که میگن زشتم بعد عکس میزارن ماه شب چهارده😂😂من جدی زشتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه من مثل این نی نی سایتی هایی نیستم که میگن زشتم بعد عکس میزارن ماه شب چهارده😂😂من جدی زشتم

والا چه عرض کنم نمی‌دونم من 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

عزیزم زیبایی رو با عمل و آرایش براحتی میشه بدست آورد

پول

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من یکی که بهش اهمیت نمیدم🤷‍♀️ بقیه هم هرچی میگن بگن

پس زیبایی حتما،

معیار زیبایی چیه انقد گیر میدین بهش ما هرچی هم که باشیم یه سری هستن که بگن این چرا اینجوریه پس به خا ...

نه تو راست میگی ولی این طفلی هم بیخود نمیگه چون آدما دل زیبا نمی‌خوان 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ببین اسی سعی کن خودتو دوست داشته باشی تو هر طوریم که باشی بازم مردم یه حرفی برا گفتن دارن اگه آدم بخواد به حرف مردم زندگی کنه که اصلا نمیتونه زندگی کنه شاید یه نقص های داشته باشی من که ندیدمت نمی‌دونم ولی صددرصد زیبایی هایی هم داری که نقص هات باعث شده اونا رو نبینی .

با دوست نداشتن خودت فقط در حق خودت ظلم می‌کنی و اعتماد به نفس خودت میاد پایین :)