نمیزاره تنها بیرون برم.ب شدت عصبیه فوحش میده.۷ سال دوستی اینارو از خودش نشون نداد.تا دعوامون میشه تهدید میکنه و ۱۱۰ خبر میکنه.طلاق بده هم نیس.دوسش دارم ولی انقد عذابم داده ک حاضرم از همه چی بگذرم ازاد شم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میدونه سخته.مردا احساس مارو درک نمیکنن.ولی صبور باش تا خودش بیاد جلو.اگه نیومد،نمیخوادت.خودتو اذیت ن ...
چیکار کنم که بیاد؟ چطوری رفتار کنم؟ وقتی باهاش مغرورم از من مغرور تر میشه، چرا نمیاد جلو؟ چرا به دوستاش گفته دوسش دارم ولی خودمو پس میزنه، یه بار با همکارم داشتم میخندیدم بهم گفت فکر کرده بودم با بقیه فرق داری، ممکنه کسی تو زندگیش باشه؟