2777
2789
چرا؟ چیکار میکنه؟ هنوز دوسش داری؟

نمیزاره تنها بیرون برم‌.ب شدت عصبیه فوحش میده.۷ سال دوستی اینارو از خودش نشون نداد.تا دعوامون میشه تهدید میکنه و ۱۱۰ خبر میکنه.طلاق بده هم نیس.دوسش دارم ولی انقد عذابم داده ک حاضرم از همه چی بگذرم ازاد شم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رابطه ما اونجوری نبود که دوست باشبم همکار بودیم، گاهی پیام میدادیم غیر مستقیم ابراز علاقه میکرد ...

میدونه سخته.مردا احساس مارو درک نمیکنن.ولی صبور باش تا خودش بیاد جلو.اگه نیومد،نمیخوادت.خودتو اذیت نکن و قوی باش

برو، جونتو بردار و برو، این آدما درست نمیشن

فک کردی نرفتم؟۱ ماهه برگشتم باز پری،شب زنگ زد۱۱۰ پاشو کوبید ب دیوار پاش،شکست.طلاق نمیده راهی ندارم 

میدونه سخته.مردا احساس مارو درک نمیکنن.ولی صبور باش تا خودش بیاد جلو.اگه نیومد،نمیخوادت.خودتو اذیت ن ...

چیکار کنم که بیاد؟ چطوری رفتار کنم؟  وقتی باهاش مغرورم از من مغرور تر میشه، چرا نمیاد جلو؟ چرا به دوستاش گفته دوسش دارم ولی خودمو پس میزنه، یه بار با همکارم داشتم میخندیدم بهم گفت فکر کرده بودم با بقیه فرق داری، ممکنه کسی تو زندگیش باشه؟ 

فک کردی نرفتم؟۱ ماهه برگشتم باز پری،شب زنگ زد۱۱۰ پاشو کوبید ب دیوار پاش،شکست.طلاق نمیده راهی ندارم

برو خونه مامانت دیگه برنگرد، وکیل بگیر نمیتونه طلاق نده که، وکیلا راهشو بلدن، برنگرد چرا برگشتی

چیکار کنم که بیاد؟ چطوری رفتار کنم؟ وقتی باهاش مغرورم از من مغرور تر میشه، چرا نمیاد جلو؟ چرا به دو ...

رفتارت معمولی و طبیعی باشه.احتمالن کسی ذهنشون نسبت به تو خراب کرده.مواظب دورو برت باش.مخصوصن مردایی که باهات خوشو بش میکنن

برو خونه مامانت دیگه برنگرد، وکیل بگیر نمیتونه طلاق نده که، وکیلا راهشو بلدن، برنگرد چرا برگشتی

چون پول وکیل نداشتم.خونه مادرم شهر دیگس نمیتونم دادگاه برم.اینم پارتیش کلفته کاری نمیتونم بکنم.اومد دنبالم خر شدم برگشتم الانم خونم حق بیرون رفتن ندارم تا بیاد شب ببرتم بیرون.ولی از نظر مالی رفاه دارم هرچند ب دردم نمیخوره

چون پول وکیل نداشتم.خونه مادرم شهر دیگس نمیتونم دادگاه برم.اینم پارتیش کلفته کاری نمیتونم بکنم.اومد ...

مگه نمیگی رفاه داری خب پول وکیلو جور کن، مهرتو بزار اجرا یا منطقی باهاش حرف بزن بگو ماباهم خوشبخت نیستیم دنبال چی هستی

مگه نمیگی رفاه داری خب پول وکیلو جور کن، مهرتو بزار اجرا یا منطقی باهاش حرف بزن بگو ماباهم خوشبخت نی ...

رفاه تو خونه شوهر دارم.از خودم ک پولی ندارم.هرجی میخوام فراهم میکنه ولی بهم پول نمیده ک جم نکنم برم.

زندانیم میکنه فحاشی میکنه نمیزاره بیرون برم.از صب فوحشم میده تا شب.جای من نیستی ک

مگه نمیگی رفاه داری خب پول وکیلو جور کن، مهرتو بزار اجرا یا منطقی باهاش حرف بزن بگو ماباهم خوشبخت نی ...

جلو مامورا گفتم طلاقم بده گفت من زندگیمو دوس دارم.ازون روز چن روزیه اخلاقش خوب شده فعلا دارم کنار میام راهی ندارم

رفاه تو خونه شوهر دارم.از خودم ک پولی ندارم.هرجی میخوام فراهم میکنه ولی بهم پول نمیده ک جم نکنم برم. ...

مثلا بهش بگی فلان طلا فلان گوشی رو میخوای نمیخره؟ بچه نیاریا فعلا