بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لوزه هام خیلی کوچیک بود فقط بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبور شدم عمل کنم ی دکتر شهر دیگه پیدا کردم ک فقط شیارهای لوزه رو عمل میکرد گفت نیاز نیست لوزه کاملا برداشته بشه چون در آینده خیلی مفیده و از سرطان روده جلوگیری میکنه عملش ۱۰ دقیقه هم طول نکشید اول ی اسپری ب شدت تلخ زد تو دهنم بعدشم آمپول بی حسی زد به خود لوزه ها و بعدم با دستگاه لیزر کرد که خیلی سخت بود برام هم درد داشت هم اوق میزدم وسطش به گریه افتادم حس میکنم باید یکم صبر میکرد بی حسی اثر کنه کمتر درد میکشیدم اینقد تکون خوردم ته زبان و حلقم و ی قسمت از زبان کوچیکه سوخت با لیزر بعدش اومدم بیرون آب بخورم آب از دماغم زد بیرون حس خفگی داشتم و اینکه تا ۶ ساعت اول خوب بود بعدش ک اثر بی حسی رفت درد شدید شروع شد مسکن استامینوفن ۳۰۰ داده بود ک اصلا جوابگو نبود منم کسی نبود برام شیاف بگیره و با همین درد و استامینوفن سر کردم از روز سوم دردش کمتر شد و از دیروزم تونستم برنج و خورشت بخورم درکل نسبت به عمل با بیهوشی و حذف کامل لوزه بهتر بود اما چون خیلی تکون خوردم و اذیتش کردم برا لوزه سمت راست زیاد وقت نزاشت گفت برو الان حس میکنم شیار باقی مونده و باز سنگ تشکیل بشه فقط خدا کنه اینجور نباشه چون دیکه اصلا وقت و پول و حوصله و نای عمل کردن ندارم