2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لوزه هام خیلی کوچیک بود فقط بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبور شدم عمل کنم ی دکتر شهر دیگه پیدا کردم ک فقط شیارهای لوزه رو عمل میکرد گفت نیاز نیست لوزه کاملا برداشته بشه چون در آینده خیلی مفیده و از سرطان روده جلوگیری میکنه عملش ۱۰ دقیقه هم طول نکشید اول ی اسپری ب شدت تلخ زد تو دهنم بعدشم آمپول بی حسی زد به خود لوزه ها و بعدم با دستگاه لیزر کرد که خیلی سخت بود برام هم درد داشت هم اوق میزدم وسطش به گریه افتادم حس میکنم باید یکم صبر میکرد بی حسی اثر کنه کمتر درد میکشیدم اینقد تکون خوردم ته زبان و حلقم و ی قسمت از زبان کوچیکه سوخت با لیزر بعدش اومدم بیرون آب بخورم آب از دماغم زد بیرون حس خفگی داشتم و اینکه تا ۶ ساعت اول خوب بود بعدش ک اثر بی حسی رفت درد شدید شروع شد مسکن استامینوفن ۳۰۰ داده بود ک اصلا جوابگو نبود منم کسی نبود برام شیاف بگیره و با همین درد و استامینوفن سر کردم از روز سوم دردش کمتر شد و از دیروزم تونستم برنج و خورشت بخورم درکل نسبت به عمل با بیهوشی و حذف کامل لوزه بهتر بود اما چون خیلی تکون خوردم و اذیتش کردم برا لوزه سمت راست زیاد وقت نزاشت گفت برو الان حس میکنم شیار باقی مونده و باز سنگ تشکیل بشه فقط خدا کنه اینجور نباشه چون دیکه اصلا وقت و پول و حوصله و نای عمل کردن ندارم

من لوزه هام خیلی کوچیک بود فقط بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبور شدم عمل کنم ی دکتر شهر دیگه پیدا ک ...

امیدوارم اینطوری نشه واقعا 

منم بوی دهان دیوونم کرده 

بد چیزیه لامصب😭

منم دارم و هر بار سعی میکنم تخلیه کنم 😑

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

امیدوارم اینطوری نشه واقعا منم بوی دهان دیوونم کرده بد چیزیه لامصب😭

ببین قبل از اینکه عمل کنی مطمئن شو که مشکلت فقط از سنگ لوزه هست و مشکل دیگه ایی نداری 

هر چیزی که باعث بوی بد دهان میشه رو یه بررسی بکن 

من لوزه هام خیلی کوچیک بود فقط بخاطر سنگ لوزه و بوی بد دهان مجبور شدم عمل کنم ی دکتر شهر دیگه پیدا ک ...

سنگ لوزه چجوریه؟ 

همون تیکه های سفید بدبو ته گلو؟؟ 

من دو سه بار به سختی درشون آوردم ولی الان دیده نمیشه ولی حس میکنم باز دارم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰