2777
2789
عنوان

سلام چه خبرا🤭

241 بازدید | 43 پست

حوصله ام سر رفته چند روز دیگه اگه خدا بخواد میریم یه مسافرت یه ماهه فعلا تو خونه درازم

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر بهت خوش بگذره

نه ولا ما که جایی نمیریم

پوسیدیم تو خونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هعی داشتم فکر میکردم اگه یه پفک تاریخ گذشته بخورم چی میشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

سلام سلامتی هیچ وقت مثل این روزا عالی نبودم😍

خوش بگذره 😍

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

خداروشکر بهت خوش بگذرهنه ولا ما که جایی نمیریمپوسیدیم تو خونه

کاش میشد خانمهای نی نی سایت اکیپی چیزی میزدم باهم می‌رفتیم گاهی منم از اپل تابستونه شوهرم میگه بریم من میگم تو این گرما سگ بزنی نمیره خخخ دیگه الان هوا کمی بهتره بریم سمت اردبیل تبریز و کردستان

خونه رو تمیز میکنم ، ظرف میشورم ، میام نی نی سایت دیگ میگذره دیگ 😂😂

بخدا باورت میشه من خال تمیزکاری هم ندارم کلا میخورم و می‌خوابم منتظرم تابستون تموم بشه برم باز مدرسه

سلام سلامتی هیچ وقت مثل این روزا عالی نبودم😍خوش بگذره 😍

ایول عزیزم انشالله همیشه خوش باشی خیلی خوشحال میشم یکی حالش خوب باشه پر از انرژی مثبتی😍😍😍

هعی داشتم فکر میکردم اگه یه پفک تاریخ گذشته بخورم چی میشه

خخخ دل پیچه میشی اسهال میگیری 🤭🤭😁

کاش میشد خانمهای نی نی سایت اکیپی چیزی میزدم باهم می‌رفتیم گاهی منم از اپل تابستونه شوهرم میگه بریم ...

😂

کردستانو اردبیل خیلی خوبن

خودن کلا همه جا رو دوست دارم واقعا نمیتونم انتخاب کنم

ولی اگه میشد اکیپ بزنیم واقعا خوب بود.

اتفاقا اینو گفتی یاده یه تاپیک خیلییی قدیمی افتادن که خانمای نی نی سایت قدیم واقعا یه اکیپ تشکل داده بودن یکی دیگم از آمریکا برگشته بود ایران رفته بودن استقبالش

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ایول عزیزم انشالله همیشه خوش باشی خیلی خوشحال میشم یکی حالش خوب باشه پر از انرژی مثبتی😍😍😍

مرسی خانمی 

همچنین 😍

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.