2777
2789

من حدودا ۲ماهه میرم باشگاه بدنسازی حدودا ۸ کیلو وزن کم کردم و دور شکمم هم اگه درست اندازه بگیرم حدودا ۷ ۸ سانت کم شده احساس میکنم سایزم خوب کم نشده نرمالش چقده سایز کم کردن و اینکه همبن قدری که کم کردم هم نشون نمیده تو بدنم یعنی من نمی‌فهمم دور اطرافیان میگن لاغر تر شدم درضمن خیلییییییییییی چاقم ماه اول بیشتر کم کرده بودم این ماه هم سایز هم وزنم کمتر از اون ماه کم شده عادیه رژیممو همراه ورزش همونجوری انجام دادم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهی ۴ کیلو کم کردم ، تثبیت وزن سخت تر از رژیم گرفتنه الان تقرییا یسال شده ولی من میترسم طبق برنا ...

وقتی تونستی کم کنی میتونی تثبیت کنی ارادو داشتی که کم کردی دیگه

وقتی تونستی کم کنی میتونی تثبیت کنی ارادو داشتی که کم کردی دیگه

آره ولی خب هنوز ک هنوزه هفته ای دوبار پلو میخورم قرمه سبزی ماکارونی فست فود شاید ماهی یبار ، قند و شکر ک اصلاااا

افغانی ریپلای نزنه
منم میخام وزن کم کنم اما نمیدونم چیکار کنم بچه شیر میدم خیلیم بهم وابستس باشگاه و پیاده روی نمیتونم ...

من با برنامه کرفس اینقدر کم کردم میتونی از توش قسمت شیردهی رو فعال کنی طبق اون بهت رژیم میده یا اگه نمیخوای پول بدی طبق شرایطی بهت کالری مجاز میده خوبه به‌نظرم 

درباره چاس سبز من شنیدم فقط متابولیسم رو بالا میبره یکم اگه رژیم و ورزش داشته باشی فک کنم بهتر جواب بگیری