2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داشتم بچه هم پیش خودم هست

چه مدت بعد طلاق ازدواج کردید گلم الان راضی هستید واقعا؟

از همسر سابق هم خبر دارید ک چی کار میکنه؟

چرا جدا شدید شما طلاق میخواستی یا اون

بچه داشت پیش همسرش هست..دوست شدیم .بعد دوسال دوستی ازدواج کردیم

مجازی آشنا شدید یا حضوری ...

الان دیگه بچه دار نشدید یعنی دوسال ک دوست بودید با هم ببخشید رابطه نداشتید با هم؟

چه مدت بعد طلاق ازدواج کردید گلم الان راضی هستید واقعا؟از همسر سابق هم خبر دارید ک چی کار میکنه؟چرا ...

بعد چهار سال ازدواج کردم.همسرم اعتیاد داشت هنوزم همونه مجرده.بعد ۱۷سال پسرم رفت دیدنش.راضی که اره خوبه وفاداره مرد زندگیه مسئولیت پذیره.ولی زنش با اینکه ازدواج کرده نمیزاره هر دفعه یه موش میدوئونه تو زندگیم با دخترش

مجازی آشنا شدید یا حضوری ...الان دیگه بچه دار نشدید یعنی دوسال ک دوست بودید با هم ببخشید رابطه نداشت ...

حضوری آشنا شدیم.سال ۸۸.نه رابطه نداشتم خط قرمز بود سه ماهم صیغه بودم بعد دوسال دوستی اون موقع هم رابطه نداشتم .دوتا دختر دارم ازش

بعد چهار سال ازدواج کردم.همسرم اعتیاد داشت هنوزم همونه مجرده.بعد ۱۷سال پسرم رفت دیدنش.راضی که اره خو ...

اخع اگر شوهر فعلی تون خوبه چرا زن اولش رو طلاق داد با بچه من خیلی میترسم میگم اگر خوب بود زنه باهاش میموند

اخع اگر شوهر فعلی تون خوبه چرا زن اولش رو طلاق داد با بچه من خیلی میترسم میگم اگر خوب بود زنه باهاش ...

شوهرم خودش طلاق داد.خوب نبود از اولم انتخاب خودش نبود بعد ازدواج من با اینکه بچه داشتم چند بار پیغام داد برگرد پشیمونم.حتی مهریه باز هست پروندش اهرم فشار گذاشت که برگرده بر نگشت

ممنون گلم

من شوهر ام معتاد نیست اما مسولیت پذیر نیست ب شدت خاله زنک و وابسته ب خانواده الان چندماهه شب نمیاد خونه و می‌ره پیش مادرش می‌خوابه دقیقا لقب دست اونا