2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست
شوهرم خودش طلاق داد.خوب نبود از اولم انتخاب خودش نبود بعد ازدواج من با اینکه بچه داشتم چند بار پیغام ...

اهان یعنی ازدواج شون سنتی بود....وشوهرتون دوستش نداشت ...

منم شوهرم میگه طلاق

یعنی شوهرتون هنوز داره مهریه میده به زن قبلی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان یعنی ازدواج شون سنتی بود....وشوهرتون دوستش نداشت ...منم شوهرم میگه طلاقیعنی شوهرتون هنوز داره م ...

داستانش مفصله .بچه حضانتش به شوهر رسید ولی زنش گریه و زاری من مهریه نمی‌خوام بچه رو بده شوهر ساده منم محضری نکرد .بعد اینکه بچه از حضانت در اومد .اومد گفت مهریه ام رو این همه سال نداده چهل روز زندان انداخت و دو سکه گرفت و هشت ماه یه سکه.اخرم گفت من سکه نمی‌خوام بر گرد اون در صورتی بود که من یه بچه پنج ساله داشتم ولی شوهرم قبول نکرد گفت حاضرم زندان برم ولی بر نمی‌گردم.زنم رو دوست دارم.الانم دوباره برنامه جدید داره هست ماه سکه نخواست ولی باز محضری نکرد ماهی سه تومن میگیره .گفته صبر میکنم پدر همسر سابقم فوت کنه سهم الارث همسر منو ببره.پدشوهرم وضع مالیش خوبه

داستانش مفصله .بچه حضانتش به شوهر رسید ولی زنش گریه و زاری من مهریه نمی‌خوام بچه رو بده شوهر ساده من ...

ای وای مگه زنه خودش شوهر ندارع چرا ای کارا میکنه

داستانش مفصله .بچه حضانتش به شوهر رسید ولی زنش گریه و زاری من مهریه نمی‌خوام بچه رو بده شوهر ساده من ...

منم هر کار میکنم شوهرم میگه فقط طلاق شاید کسی رو داشته باشه....

از اول منو دوست داشت آنقدر ننه اش رو مغز اش رفت ک اینجور شد البته هم اش هم میگه من دیگه زن نمی‌خوام شاید دروغ میگه

اخع اگر شوهر فعلی تون خوبه چرا زن اولش رو طلاق داد با بچه من خیلی میترسم میگم اگر خوب بود زنه باهاش ...

دقیقا بخاطر همینه که منم نمیتونم ازدواج کنم مجدد☹ جدا نشیا . همه مردها همینند زرنگ باش همونجا بمون مجبور میشه برگرده شوهردوم بدتره 

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
دقیقا بخاطر همینه که منم نمیتونم ازدواج کنم مجدد☹ جدا نشیا . همه مردها همینند زرنگ باش همونجا بمون م ...

چی کار کنم آخه یعنی برمیگرده کلا خونه مادرشه الان ۲ساله هیچ رابطه ای هم نداریم مهریه گرفتی شما؟

سر چی جدا شدی

چی کار کنم آخه یعنی برمیگرده کلا خونه مادرشه الان ۲ساله هیچ رابطه ای هم نداریم مهریه گرفتی شما؟سر چی ...

۲ساله خونه مادرشه؟ یا ۲ساله رابطه ندارید

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
چی کار کنم آخه یعنی برمیگرده کلا خونه مادرشه الان ۲ساله هیچ رابطه ای هم نداریم مهریه گرفتی شما؟سر چی ...

چت و پیام دختر دیدم تو گوشیش دعواکردم باهاش دیگه نیومد خونه منم طلاق گرفتم 

هر دو عزیزمخوب مهریه آت رو بخشیدی؟الان شوهر سابقت ازدواج کرده ؟

اره بخشیدم اونم زن صیغه کرده به فکر عشق و حال خودشه من بدبخت شدم . خیرنبینه به حق این ایام