2777
2789

من خودم رشتم انسانیه برای انتخاب رشته دنبال یه مشاور خوب می گردم اگه کسیو می شناسین که واقعا خوبه لطفا بهم معرفی کنین...

پارسال یکی از دوستام رتبه ش ۲۰۰۰ شد ولی مشاورش انتخاب رشتشو خراب کرد مجبور شد پشت کنکور بمونه لطفا خیلی حواستون رو جمع کنین برای انتخاب رشته 

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

من تو رشته مدیریت بازرگانی دارم تحصیل میکنم ورودی ۴۰۲ هستم اگر سوالی داری بپرس اگر بتونم کمکت کنم

به نظرت با رتبه حدود ۸ یا ۷ هزار  میشه دانشگاه دولتی مددکار اجتماعی یا علوم تربیتی قبول شد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت با رتبه حدود ۸ یا ۷ هزار میشه دانشگاه دولتی مددکار اجتماعی یا علوم تربیتی قبول شد؟

با رتبه ۷ هزار اگر اشتباه نکنم منطقه ۱ یه دختره تو کلاس مدیریت بازرگانی اورده بود دانشگاه شاهد چون مدیریت بازرگانی رشته بالاتری نسبت به علونم تربیتی هست پس علوم تربیتی شاهد هم میشه اورد 

اگر منظورت تراز ۷۰۰۰ و ۸۰۰۰ هست دوستم با ۷۶۰۰ رتبش ۱۲ هزار منطقه ۱ شد که تونست دولتی نیشابور و مدیریت مالی آزاد تو تهران بیاره 

اطلاعاتم در همین حدوده 😅

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
با رتبه ۷ هزار اگر اشتباه نکنم منطقه ۱ یه دختره تو کلاس مدیریت بازرگانی اورده بود دانشگاه شاهد چون م ...

پس خوبه 

ممنونم عزیزمم💙

پس خوبه ممنونم عزیزمم💙

او نووو تو انسانی بودی من فکر کردم تجربی بودی آمار تجربیارو دادم ببین برو تو تخمین رشته قلمچی رتبه منطقت رشته دبیرستان و بزنی میگه با رتبه ۸۰۰۰ چه جاهایی اوردن من خودم انتخاب رشتم اونجوری بود با قلمچی تونستم حدس بزنم چه جاهایی رو میتونم بیارم 

بازم بابات اشتباهم عذر میخوان

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
2790
2778
2791
2779
2792