2777
2789
عنوان

بچه ها چی جوری وابسته بشه بمونه

233 بازدید | 11 پست

بچه ها ما همکاریم منتها هر دو کادر درمان هر دو دکتری عمومی با رشته های متفاوت یه مدت باهم دوست بودیم تا اینکه یه شب بهم پیشنهاد داد برم خونش و من متوجه شدم دنبال رابطه ج بوده که قطع رابطه کردیم باهاش به خاطر این مساله و من اولین کسی نبودم که ازش هم چین چیزی می خواست و قبلا رابطه داشته و این داستان تموم شد و یه ده ماه گذشت تا اینکه من به خاطر افسردگی تصمیم گرفتم به زندگیم پایان بدم بهش پیام دادم که یه راهی جلوی پام بذاره بدون درد بتونم زندگی رو تموم کنم و شروع کرد برام از اربعین و امام حسین گفت گفت میام دنبالت بریم بستری بشی و خودم کنارت می مونم و گفت عوض شدم گفت خونه ای که توش کار ناشایست می کرده رو اجاره داده و قسم خورد نماز خون شده بهم گفت میام باهم بریم مشهد و امام رضا قول داد قول داد سال دیگه باهم بریم کربلا بچه ها ولی قصد داره مهاجرت گفت نمی تونه باهام ازدواج کنه البته همش میشه بی قراری نکن من قراره دوباره کنکور بدم برم رشته اون با اینکه خودم دکتری دارم بهش گفتم بیا بمون سال بعد تو همین جا برو تخصص منم از نو میام رشته تو گفتم سال بعد باهم میریم برای درمان زائران کربلا گفت فکر جالبیه 

بچه ها احساس می کنم اینجوری نیست که اصلا نخواد فقط نیاز داره اون حسه برای موندن ایجاد بشه چی کار کنم؟ بهش گفتم برای رفتن داری خودتو عذاب میدی کارش شده درس خوندن و مقاله نوشتن گفتم بیا همین جا بخون کمکم کنید بچه ها من چی کار کنم؟

گلم سعی کن وابسته نشی بهش، بزار خودش انتخابت کنه، یکم با خانوارت یا دوستات یا خودت بیشتر وقت بگذرون

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پی اچ دی دارید؟ فکر کردم پزشک عمومی هستید کسی ک پی اچ دی داره که نمیره یه رشته دگ از اول 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

عزیزم وابسته شدی و باید این وابستگی رو رها کنی.

از این اقا شوهر درنمیاد و این رابطه به جایی نمیرسه.

باید برای رها شدن دوران سوگ رو طی کنی، و همه راه هایی که به اون اقا ختم میشه رو مسدود کنی.

باید خودت به فکر خودت باشی و خودت رو نجات بدی.

مطمئن باش بعد از گذروندن این دوران حالت خوب میشه و نسبت به این اقا دیگه احساس نداری

چون خودش گفته و مشخص نیست چقدر حرف هایی که زدن حقیقت دارهواقعا نمیشه به احتمالات دلخوش کرد عزیزم

چرا باید دروغ بگه اینقدر دختر هستن که بخوان باهاش باشن چرا باید دروغ بهم بگه 

چرا باید دروغ بگه اینقدر دختر هستن که بخوان باهاش باشن چرا باید دروغ بهم بگه

به نظرم فردی که توبه کرده دیگه به راحتی به هر زنی نزدیک نمیشه 

واقعا مشخص نیست چه نیتی داره

پیشنهاد میکنم حتما با یه مشاور خبره در این زمینه مشورت کنی