2777
2789
عنوان

مادرشوهر

246 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم رو هر وقت دعوت میکتیم از ناهار میاد خونمون ...شوهرم دعوت میکنه میگه فردا شب بیا خونمون ...فردا میشه یهو میبینم دم ظهر آیفن به صدا در میاد میبینم جولو دره! من مهمان ترس نیستم اصلا ...اما مهمان هم باید وقت شناس باشه و به تایم اومدن خودش دقت کنه تا طرف مقابل  تو سختی قرار نگیره 

..من بچه کوچیک هم دارم ...وقتی فردی رو برای شام دعوت میکنیم حتما جوانب رو سنجیدیم . خدا شاهده من اصلاااا باهاش صمیمی هم نیستم و خودشونم میدونن... تایم صبح تا بعدظهر همسرم هم سرکاره...من نمیدونم این ا از ظهر میاد پیشم که چی بشه؟آخه من هیییچ هر حرف مشترکی هم باهاش ندارم م و مجبدم راجب چیزای بیخود باهاش حرف بزنم و سکپوال کنم! واقعا چرا؟؟ مگه من از ناهار میرم خونش! تجربه داشتین؟

عصر زنگ‌بزن‌بگو برا شام بیاد

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم زنگ میزنه اگه بهش بگم ناراحت میشه بهش برمیخوره ...حالا میگه تو داری برا مامانم تعیین وقت میکنی

نه بگو عشقم بزار خودم این سری دعوتش کنم بعد خودت اون زمان زنگ بزن

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

مادر شوهر چه کردی همه رو دیوونه کردی عروس به این قشنگیو از کجا پیدا کردی😂

آخه مادرشوهر محترم خودش باید حد خودشو بدونه😂 الان منم هم پسر دارم هم دختر.پس مادرشوهر هم خواهم ذ. خودم باید حد خودمو بدونم که دختر مردم رو فریادی نکنم...!آخه این اصلا کار دشواری نیست حد دونستن...آخه آینده وقتی میبینم عروس خواهان صمیمیت نیست چه دلیلی داره من ده ساعت زودتر برم خونشون؟ که چی بشه؟ به زور به عروس بفهمونم که من آرزومه باتو صمیمی بشم؟🤣🤣🤣مگه کمبود دارم من؟😂 حالا با عروس صمیمی نشم مگه دنیا به آخر میرسه و قرآن خدا غلط میشه؟😂 واقعا این مسئله ی سخت و غیر قابل درکی نیست و خیلی سادست

خدا شکر مادر شوهر من اصلا نمیاد نکه اصلا نیاد سالی یکی دوبار دعوت میکنیم ولی نمیاد چون از ذات بدش که نمیاد چش ندارن خونه زندگی منو ببینه شوهرم یه آفتابه پلاستیکی واسه توالت بخره چشش شون در میاد 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉