2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
من از اول گفتم از مهمون یهویی و سر زده و ... خوشم نمیاد دیگه خدایی همشون مراعات میکنن

اوووه ناگفته نمونه قبلا دائم یهویی میومد دم در خونم!!! یهو میگفت فلان جا کار داشتم اومدم سر بزنم! رفتارمو سنگین کردم اون عادت از سرش افتاد وگرنه چندانی بدشه نمیاد ازین کارا😂من فهموندم بهش

اوووه ناگفته نمونه قبلا دائم یهویی میومد دم در خونم!!! یهو میگفت فلان جا کار داشتم اومدم سر بزنم! رف ...

به نظر شما میخواد سربه سرم بزاره با این کار؟؟؟ نظر شما چیه؟چون میدونه من ازین کارا بدم میاد ؟به نظرتون قصدش چیه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووه ناگفته نمونه قبلا دائم یهویی میومد دم در خونم!!! یهو میگفت فلان جا کار داشتم اومدم سر بزنم! رف ...

وای منم از مهمون سرزده بدم میاد حتی خانواده خودمم مخصوصا منکه شوهرم شب کار مادر شوهر منم قبلاً یه محل بودیم یهو سرزده میومد چند دفعه اومد بهش شوهرم خودش صداش در اومد دیگه الان نمیاد خدارا شکر خونه من سر راهش نیست که بخواد بیاد

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉

مادر شوهر منم قبلاً می‌رفت مرغ بخره میومد می‌رفت سوپر مارکت میومد هر روز نه ولی یهویی یا تا خبر میشد خواهرم اومده خونمون بلند میشد میومد 

به نظرتون این از قصد اینکارو میکنه؟؟؟

شاید خودتون بهتر میشناسید بالاخره ما از نزدیک ندیدیم 

حالا میاد کاری کمکی چیزی می‌کنه