2777
2789

خدا قوت میگم بهتون 😥

من و شوهرم با اینکه دو نفریم ، و در روز یک وعده غذا درست میکنم و شام هم همون رو میخوریم 

ولی واقعااااا سختمه ...

بعد پیش خودم میگفتم بیچاره خانومایی که مادر هستن و بچه داری و خونه داری ..‌‌چقددددد زن اذیت میشه واقعا 

من که هیچوقت بچه نمی‌خوام و خدا رو شکر که شوهرم هم نمی‌خواد بچه 🤣

وگرنه واقعا در توان من نیست مراقبت دایم از موجودی بنام بچه با ادا و اصول و اینو بخور و اونو نخور ....

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
چ شوهر خوبی دارید ایراد نمیگیره🥲من خودم به شخصه همش بخوام شام و ناهار یکی باشه خسته میشم

خدا رو شکر در مورد غذا ایرادی نیست 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من شاغلم تو شهر صد در صد غریب

همسرم خیلی وقتا شیفته و حبورم ناهار و شام دو نوع مختلف درست کنم بچه م هم هر غذایی نمیخوره...اکثرا دو یا سه نوع غذا درست میکنم

امروز اف خودم هم هست....ناهار ابگوشت درست کردم

برای شام همسرم زرشک پلو با مرغ

بچه م هم ۲/۵ سالشه

(من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من علاوه بر اینها همسرم بیماره و بعضی مراقبتهای تغذیه ای هم داره و خرید خونه و کلاس بردن و پارک بردن بچه هم کلا با منه و اینکه بعضی‌ها سخنرانی  میکنن که چرا سرکار نمیرم واقعا درک نمیکنن که دیگه اعصابی نمونده واقعا 

ببخشید صرفاً جهت درد و دل

اگه هرکاری رو باعشق علاقه انجام بدی میشه حتی همون کار های خونه من تازه قبل بارداری هرچندماه خونه تکونی داشتم وقتیم شوهرم میومد از سرکار غذا مفصل میپختم سرکارم میرفتم😁الانم یکم استرس دارم ک بعد بچه به دنیا بیاد چی میشه چون خودم رو نظم زندگی حساسم ولی مطمئنم میتونم از پسش بربیام 

من علاوه بر اینها همسرم بیماره و بعضی مراقبتهای تغذیه ای هم داره و خرید خونه و کلاس بردن و پارک بردن ...

عزیزم🥺بیماریشون چیه

(من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من شاغلم تو شهر صد در صد غریبهمسرم خیلی وقتا شیفته و حبورم ناهار و شام دو نوع مختلف درست کنم بچه م ه ...

چه جالب موفق باشید 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که مسائل شخصیشون بین خودشون بمونه 😐🗡🗡🗡🗡