2777
2789
عنوان

حتی بهم نگفت بمون

571 بازدید | 42 پست

باهاش برای همیشه خدافظی کردم

سین زد جواب نداد

منم دلیت اکانت زدم

حتی نیومد دنبالم ۲۰ روز میگذره یک پیامم نداده 

انگار نه انگار که بودم که رفتم

ولی من خیلی دلم براش تنگ شده 

از بعد از رفتن اون خیلی تنها شدم

حتی یک کلمه از حرفاشم یادم نمیره.

میگفت تو بخوای بری هم من نمیزارم

منو از قلبت بندازی بیرون از پنجره میام تو

هرگز از کنارت نمیرم .

پس چی شد این همه حرف؟

خیلی دلم براش تنگ شده اما غرورم نمیزاره برگردم 

چون گفتم خداحافظ برای همیشه

پیام بدم خودمو خرد کردم 

بهش گفتم اگر بیشتراز این ادامه بدم خودمو شکوندم

الانم دارم گریه میکنم😔

هیچ کسو ندارم خیلی تنهام

نمیدونم چرا نبود من کسیو ناراحت نمیکنه

اصلا ادما نمیفهمن که منی بودم که منی رفتم

بودو نبودم برای کسی فرقی نداره.

میگن غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه اینه که بری و متوجه نشن که رفتی.

من الان دقیقا تو این شرایطم

لامصب یه ادم فقط یه ادم تو این دنیا باشه که بدون من نتونه

که بفهمه اقا فلانی بود الان نیست.

اینهمه سعی کردم خودمو تو دلش جا کنم اخرشم این ....

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

خیره سرش اومدع بود من تنها نباشم

اومده بود کمکم کنه 

اما یه باری هم اضافه کرد روی دوشم

دقیقا میدونه وقتی نباشه من چی میشم

میدونه چقدر تنهام

میدونه چقدر حس بد به دنیای اطرافم دارم

اما با این حال باهام اینکارو کرد.

اصلا یه لحظه ام خم به ابروش نیومد که بعده اون چی میشم

اخه مثلا اومده بود کمک کنه 

چی بگم شاید مقصر منم

شاید خواستنی نیستم....

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما رابطت اشتباه بوده اولش سخته ورزش کن کتاب بخون خودتو سرگرم کن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

من پرستارم الانم شیفتم

به سرم زده برم هرچی امپول دیازپامه بردارم بزارم کیفم رفتم خونه به خودم سرم بزنم همشو بریزم توش بلکه خواب به خواب بمیرم خلاص شم از این همه بی کسی 

من به امید اون میخوابیدمو پا میشدم که پیام بده حتی صداس پیامش هم با بقیه فرق داشت .

الان اون صدارو از گوشی هرکی میشنوم حالم بد میشه

حتما رابطت اشتباه بوده اولش سخته ورزش کن کتاب بخون خودتو سرگرم کن

همه این کارارو میکنم .

شاید دوست داشتنی نیستم

من پرستارم الانم شیفتمبه سرم زده برم هرچی امپول دیازپامه بردارم بزارم کیفم رفتم خونه به خودم سرم بزن ...

اینجوری نگو 

خدا رو داری

امیدوارم دلت آروم بشه 

و یه فرد مناسب و عاشق بیاد توی زندگیت  

مقصر تو بودی یا اون؟

نمیدونم...

من حال الانتو کامل درک میکنم دقیقا می‌دونم حست چیه منم تجربه داشتم بسپار ب زمان کاری نکن بعدا پشیمون ...

هرباردلم برای هرکی لرزید دقیقا همین بلاسرم اومد

چرا همیشه اونی که عاشق تره منم 

چرا همیسه تنهام 

نمیدونم مردا همشون همینقدر بی وجدانن یا به شانس من اینجور میشه🥲

همه این کارارو میکنم .شاید دوست داشتنی نیستم

قطعا هستی فقط آدم درست کنارت نیست یه چیزی رو بدون اونم اینکه آدم درست رو توی خیابون دنبالش نگرد و اگه یه روزی آدمی توی زندگیت اومد و درست بود برای داشتن تو حرف نمیزنه عمل میکنه زمین و زمان و به هم میدوزه تا به دستت بیاره

عجله نکن  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم