2777
2789
عنوان

حتی بهم نگفت بمون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 42 پست
قطعا هستی فقط آدم درست کنارت نیست یه چیزی رو بدون اونم اینکه آدم درست رو توی خیابون دنبالش نگرد و اگ ...

من میدونم ادم درست چطور ادمیه😔😔

منتهی ادم درستی نیست تو زندگیم

شانس باهام یارنبوده همیشه هربار عاشق شدم شکست خوردم

پس کواون ادم درست 

کو اونی که بتونم بهش تکیه کنم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولش کن خودتو بی تفاوت و خوشحال نشون بده اینجوری یواش یواش پیداش میشه😁

اینجور شخصیتی نداره

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
هرباردلم برای هرکی لرزید دقیقا همین بلاسرم اومدچرا همیشه اونی که عاشق تره منم چرا همیسه تنهام

منم دقیقا مثل توام شاید این خواست خداس بزار چیزی خدا میخواد برات پیش بیاد زوری چیزی نخواه تهش پشیمونه آخرین باری ک چیزیو زوری خواستم حالا تاوانشو دارم پس میدم

من میدونم ادم درست چطور ادمیه😔😔منتهی ادم درستی نیست تو زندگیمشانس باهام یارنبوده همیشه هربار عاشق ...

عریزم عجله نکن میاد 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خدا خودش ببین چی برات میخواد عجله نکن

چی خواسته جز بدبختی

کاش خاننده خاموش نباشید یه چیزی بگید

جیگرم داره میسوزه

عزیزم از این حرفای قشنگ و خوب همه پسرا میزنن نباید دل به حرفاشون ببندین وقتی تو رابطه دوستی هستین قبل اینکه کار به اینجا دل شکستن برسه قبل اینکه وابسته ش بشی امتحانش کن ببین واقعا مرد عمل هست یا فقط میخواد براش سرگرم کننده باشی 

متاسفانه دخترا با گوش عاشق میشن و زود دل می‌بندم 

کاش خاننده خاموش نباشید یه چیزی بگیدجیگرم داره میسوزه

چی بگیم عزیزم ازینکه چقدر خودمونو داغون کردیم واسه کسایی که حتی نفهمیدن ونخواستن بفهمن 

من مغرور نبودم واسه اون غرورمو زیر پا میذاشتم باز خودم پیگیر میشدم شروع میکردم اما تهش هم خودم به این نتیجه میرسیدم این عوض نمیشه بیخودی وقتمو هدر دادم 

تهش یه کاری میکنن خود آدم میگه غلط کردم 

ولی تنها چیزی که میدونم هیچ آشغالی ارزش خودکشی نداره مگه اون بدون تو یه خط رو خودش میندازه آقا اینا خیلی بیخیال تر وبی احساس تر ازین حرفان 

اخرشم رو اوردم به حیوونا باز خودم موندمو خودم اگه به نظرت مردن خوبه بیا باهم بمیریم اتفاقا منم پرستارم 

چی بگیم عزیزم ازینکه چقدر خودمونو داغون کردیم واسه کسایی که حتی نفهمیدن ونخواستن بفهمن من مغرور نبود ...

وقتی هیچ کسو ندارم تواین دنیا چرا زنده باشم؟

میدونی قسمت دردناکش کجاست که هربار دقیقا همون اتفاق قبلی میوفته

خب یبارم کاش بشه کاش یبارم شده تهش تنها نشم 

منم برای نفر قبلی شش سال هی رفتمو برگشتم

اما اینبار نه چون درس عبرت شد برام

اما لعنتی یعنی حتی یه ذره هم به یع ورت نیومد نبودم؟؟

چرا هیچ کس متوجه نبودم نمیشه

چرا تواین دنیا به این بزرگی کسیو ندارم

وقتی هیچ کسو ندارم تواین دنیا چرا زنده باشم؟میدونی قسمت دردناکش کجاست که هربار دقیقا همون اتفاق قبلی ...

آخه ما بمیریم هم هیچکسی به هیچ جاش نیست اگرم عزیز باشیم یه مدت بعد فراموش میشیم 

عوضیا روانمون را بهم ریختن من نمیدونم تو چند سالته وچجوری به اینجا رسیدی اما فکر نمیکنم از من تنها تر باشی 

مثلا ۱۰الی ۱۲سال پیش میخواستم به هر طریقی شده بمیرم چند تا راه هم رفتم خدا دوستم داشت که یکی فلج نشدم یکی هم برگشتم وکارمای دنیارو دیدم منتظر عذاب کسی نبودم ولی وقتی اتفاق افتاد قشنگ میفهمیدم که چرا اینجوری شد 

الان ۲۸سالم هست 

خودم خونه گرفتم جدا شدم از همه 

با خرگوشام زندگی میکنم 

اتفاقا به تازگی هم دیدمش اما از سردی ودروغ تو ذاتش بدم اومد وپشیمون شدم از برگشتنم اومدم تو درو بستم باخودم زندگیمو ادامه دادم والا هیچی نمیشه اینقدر سختی کشیدم شدم یه مرد  نمیگم قوی ام نه خیلی هم ضعیفم ولی خر فرض میکنه آدمو بدم میاد چه اون چه بعد وقبلش 

میدونی عزیزم ما امضای 

تحقیر رو با دست خودمون میزنیم براشون آخرشم درکمال تعجب وقتی پررو یه رفتارو میکنن میگیم چرا 

آخه ما بمیریم هم هیچکسی به هیچ جاش نیست اگرم عزیز باشیم یه مدت بعد فراموش میشیم عوضیا روانمون را به ...

مگه من میخام بمیرم که کسی ناراحت شه!😭😭

میخوام بمیرم راحت شم

چرا تنها زندگی میکنی خانواده ات چی؟

من ۲۰ سالمه

وقتی هیچ کسو ندارم تواین دنیا چرا زنده باشم؟میدونی قسمت دردناکش کجاست که هربار دقیقا همون اتفاق قبلی ...

هیچ نیازی به کسی نیست یه وقتا باید تنها بود نه اینکه دلمون میخواد برای اینکه قانونش اینجوریه ایرادی هم نداره بذار دنیا کار خودشو بکنه تو فقط باید آروم ادامه بدی 

اینقدر آدم هست تو این زمین که دلشون میخواد مثل تو یه لحظه نگاهشون کنه اما تو خودتو محدود به اونی کردی که نیست ونمیخواد باشه یا شایدم مشکل داره که نیست 

ارزش تو این نبوده بیای این دنیا اینهمه زیبایی و سلامتی را به خاطر یه توجه نکردن یا نخواستن شخص نامحترم ببری اون دنیا 

جرات خواستن داشتی راست میگی جرات ساختن خودت هم داشته باش فکر کردی چی میگه مشکل روانی داشت به من چه هرجوری شده توجیه میکنه 

این انتر ها از کجا اومدن تو زندگیامون والا منم دست کمی از تو ندارم اما موندن را انتخاب کردم وشاید انتقام 

چرا من بمیرم میسازم تا اگرم شنید یا دید خودش بمیره 

نوبتی هم باشه کسی باید عذاب بکشه اونها هستن