2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد حاملم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان امروز بی بی چک زدم و متاسفانه منفی شد....و خیلی امید داشتم ب خدا ....این همه نذر ای خدا

جانت سلامت عزیزم

ای یو ای بیست درصد احتمال موفقیت داره 

من دوبار انجام دادم نشد بیخیالش شدم طبیعی باردار شدم

اگر سنت بالاست ای وی اف انجام بده احتمال موفقیتش بیشتره

ولی بدون همه چی بچه نیست از زندگیت لذت ببر انشالله به موقعش خدا قسمت تو هم میکنه 

با یک جواب منفی هم امیدت ناامید نشه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
جانت سلامت عزیزمای یو ای بیست درصد احتمال موفقیت داره من دوبار انجام دادم نشد بیخیالش شدم طبیعی بارد ...

ممنونم عزیزم بله همه چیو باید سپرد ب خدا 

نه ۲۱ سالمه 

بله سپردم ب خودش...

جانت سلامت عزیزمای یو ای بیست درصد احتمال موفقیت داره من دوبار انجام دادم نشد بیخیالش شدم طبیعی بارد ...

عزیزم من دیروز و امروز خوشحال ترین ادم روی زمین بودم..بی بی چکم مثبت شد و خدارو با اشک شوق هزاران بار شکر کردم.

قربون خدارو برم من بعد دوبار ای یو ای طبیعی باردار شدم خیلییی خوشحالم 

همینطور ک دارم مینویسم دارم اشک شوق میریزم

خداروشکر 

ب حق ابلفضل همه منتظرا خیلی زود حامله بشن

عزیزم من دیروز و امروز خوشحال ترین ادم روی زمین بودم..بی بی چکم مثبت شد و خدارو با اشک شوق هزاران با ...

عزیزمممم خداروشکر 

خیلی خوشحال شدم

انشالله سالم بغلش کنی😍

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

منم هفته ی دیگه جوابم مثبته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن