2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 84 پست

نکن خب عزیزم مامانت حامله شده دور از جونش فلج نشده که کل کارارو ریخته گردن تو 

مثل من نباش که حمالیه مامانمو کردم حمالیه مادرشوهرمو کردم اخرشم تو اوج جوانی هزارتا مرض گرفتم ، از من نصیحت نکن ، اندازه خودت کمک کن ، مثلا جارو بزن گاهی ظرف بشور 

الان تمرکزت رو بزار روی درس و آینده ات 

اگه درس دوست نداری از همین الان برو یه حرفه ای یاد بگیر به جای اینکه مثل پیرزنا صبح تا شب بشور بپز کنی 

کودک همسر بودن مادرش پسردوست بودن جای اینکه برای همین بچش وقت برتره و‌انقدر وظیفه بهش نده چند چند تا ...

تو متنش اصلا اشاره ای نکرد به کودک همسری این یک

دو اینکه پسردوست بودن مگه فقر فرهنگیه؟

خب یکی دوست داره بچش دختر بشه یکی پسر

چطور تو جشن تعیین جنسیت لباس آبی بپوشی خوبه ولی بگی دوست دارم بچم پسر باشه بده؟

بچه آوردن هم تصمیم شخصی هر فردیه و اینکه یکی بچه بیاره فقر فرهنگیه رو که دیگه اصلا نفهمیدم

فقط میمونه بخش وظایف که خب بشینه با مادرش صحبت کنه

چرا انقد همه چیو سخت میکنین؟

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا استراحت مطلقن مادر من سر بچه اخری استراحت مطلق بود خدمتکار میومد خونه تمیز میکرد 3 روز درهفته ...

خوب اینم خدمتکار بگیرن یا کسی بیاد کمک

دختر۱۵ساله تنها باید کارای یه خونه رو انجام بده؟من خودم از۱۰سالگیم تا الان کلفت بودم و هستم قشنگ درک میکنم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوب اینم خدمتکار بگیرن یا کسی بیاد کمکدختر۱۵ساله تنها باید کارای یه خونه رو انجام بده؟من خودم از۱۰سا ...

منم یمدت خونه باهام بود تا دیدم شد وظیفه ام دیگ دست به هیچی نزدم 

چون از لطف میشه وظیفه 

تو متنش اصلا اشاره ای نکرد به کودک همسری این یکدو اینکه پسردوست بودن مگه فقر فرهنگیه؟خب یکی دوست دار ...

وقتی تو سن ۳۲ سالگی بچه ی ۱۵ ساله داری یعنی ۱۶ سالگی باردار شده کودک همسر بوده 

طبیعیه یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشی نه عیب نداره ولی خب خیلی از خانواده های ایرانی به خاطر دید بدشون به دختر فکر میکنن پسر حالا چیه که دختر نیست فقر فرهنگیه 

عزیزم تصمیم شخصی نیست باید با توجه به خانواده گرفته بشه 

وقتی مادرش میبینه با بچه ی سوم زندگی این دختر سخت میشه نباید بچه بیاره

She is working on a bio...

بهترین کار ازدواج نکن عزیزم

ولی دلم عشق و همدم واقعی میخواد 

فکر میکنی ادم از یه سنی به بعد واقعا دوس داره بچه داشته باشم ، مادر بشم ، نیازهای عاطفی و ...

من فکر نمیکردم روزی دلم بچه بخواد 

من از بچه متنفر بووم ولی الان ۳۲ سالمه واقعا دوس دارم مادر بشم 

نیاز طبیعی ادمه 

بچه میبینم ضعف میرم 

حقم نبود از هرجهتم خوبم 

فقط ادم خوب اطرافم نبود 

از یه جهت بهت حق میدم 

وقتی دو تا بچه هستین ، دیگه مادرت توی این دوره زمونه باید به فکر پیشرفت شما باشه 

من بودم نمیاوردم ولی خوب مادرت دیگاهش متفاوته 

شبت اروم 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
منم یمدت خونه باهام بود تا دیدم شد وظیفه ام دیگ دست به هیچی نزدم چون از لطف میشه وظیفه

خوب کردی الان من کلفت شدم به کجا رسیدم؟هیچ جایه مشت نمک به حروم...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوب اینم خدمتکار بگیرن یا کسی بیاد کمکدختر۱۵ساله تنها باید کارای یه خونه رو انجام بده؟من خودم از۱۰سا ...

واقعا واقعا خب هزینه بدین پرستار بگیرید یه نیروی کمکی بگیرین نه وظیفه رو بندازین رو دوش دختر ۱۵ ساله

She is working on a bio...

وقتی تو سن ۳۲ سالگی بچه ی ۱۵ ساله داری یعنی ۱۶ سالگی باردار شده کودک همسر بوده طبیعیه یه جنسیت رو بی ...

حدس میزنم تو یا همسن استارتری یا کوچیکتر

هعی نصف شبی حوصله ندارم با بچه سال بحث کنم

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊