2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 84 پست
عزیزم اتفاقا بعضیا استراحت مطلق میشن و اصلا نباید از جاشون بلند بشن شاید مادر ایشون هم اینجوریه

دیگه ازحامگی من پرخطرتر نیست که هم طول سرویکسم پایین بود هم هماتوم ولکه بینی داشتم دکتر هیچوقت نگف بخواب یه جا وازجات هم اکنون نخور فقط گف نزدیکی نداشته باش و پله جابجا نکن دیگه دوتا ظرف شستن وغذا پختن فکرنکنم باعث سقط بشه من تا ماه آخر خودم کارهامو کردم خدارو شکر بچه ام صحیح وسالمم بدنیا اومد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه ازحامگی من پرخطرتر نیست که هم طول سرویکسم پایین بود هم هماتوم ولکه بینی داشتم دکتر هیچوقت نگف ب ...

خداروشکر که سالمه

مامان من باردار بود فشار خون داشت احتمال سقط بچه زیاد بود دکتر گف فقط برای دستشویی رفتن راه برو اصلا زیاد حرکت نداشته باش 

واقعا واقعا خب هزینه بدین پرستار بگیرید یه نیروی کمکی بگیرین نه وظیفه رو بندازین رو دوش دختر ۱۵ ساله

خیلی اشتباهه

منم از بچگی کارای خونه رو کردم ۱۷سالگیم۲۰تا مهمون راه مینداختم اون موقع خر بودم ذوق میکردم اینا هم که خرحمال مفت داشتن فقط تعریف میکردن

ولی میدونم که بعدا خونه خودم دیگه حوصله و ذوق کار کردن ندارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
آفرین نازنین منم مامانم همین بود البته الان مادر دو دخترم واقعا یاد نگرفتن محبت کردن رو ترسم اینه رو ...

ن عزیزم شبیهش نمیشی

ناآگاه نیستی شما همینکه بفکر این هستین رشد کنید و مادر خوبی باشین خودش ی قدم رو ب جلوئه ب مرور قدماتون بلندتر میشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دیگه ازحامگی من پرخطرتر نیست که هم طول سرویکسم پایین بود هم هماتوم ولکه بینی داشتم دکتر هیچوقت نگف ب ...

مادر من تو 38 سالگی ناخواسته بچه دار شدن به خاطر سنشونم بود 

ایشالله زیر سایه پدر مادر به بالاترین مرتبه برسند ❤️

مادر من تو 38 سالگی ناخواسته بچه دار شدن به خاطر سنشونم بود ایشالله زیر سایه پدر مادر به بالاترین مر ...

ممنون عزیزم خدا مادرتو نگهدارع

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دقیقا ما اینور فرهنگمون اینه 35 تازه به فکر بچه دار شدن میفتن 30 ازدواج

آره دیگه سن ازدواج و حاملگی بالا رفته 

دلم برای این دختر و مادرش سوخت چون این چیزا رو توی ذهنشون فرو کردن 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲