2777
2789
واقعا کنکور برامنم اونجوری میشه یا صندلی میارن

صندلی میارن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
من و همسرم راست دست هستیم ،ولی دو تا دختر هام چپ دستنچپ دست های گل روزتون مبارک

مرسی

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا،برای ما که نیاوردند

واقعا؟

وظیفشونه بیارن

اینجوری که خیلی سخته

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
واقعا؟وظیفشونه بیارناینجوری که خیلی سخته

میگم که از کمر درد مردم

خیلی سخت بود

فکر می‌کنی اونا وظیفه شناسند!؟

یک دختره اعتراض کرد، الکی گفتند میاریم میاریم ولی هیچی به هیچی 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
واقعا کنکور برامنم اونجوری میشه یا صندلی میارن

موقع ثبت نام کنکور

توی قسمت معلولیت‌ها😐

گزینه چپ دست هستم رو باید فعال کنی

هنوز هم نفهمیدم چرا چپ دست بودن رو گذاشتن توی گزینه‌های معلولیت😐🤧🤕

میگم که از کمر درد مردمخیلی سخت بودفکر می‌کنی اونا وظیفه شناسند!؟یک دختره اعتراض کرد، الکی گفتند میا ...

خاک توسرشون واقعا خیلی بی درکن

موقع ثبت نام کنکورتوی قسمت معلولیت‌ها😐گزینه چپ دست هستم رو باید فعال کنیهنوز هم نفهمیدم چرا چپ دست ...

ما که فعال کردیم ولی الکی بود

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم