2777
2789
میگم که از کمر درد مردمخیلی سخت بودفکر می‌کنی اونا وظیفه شناسند!؟یک دختره اعتراض کرد، الکی گفتند میا ...

من توی کل امتحانات نهایی که نزدبک11 امتحان بود

کل سالن رو دربهدر دنبال صندلی چپ دست می‌گشتم، نیم ساعت منتظر تایید مراقب می‌موندم در نهایت کیلوترها دو تا صندلی رو دنبال خودم می‌کشوندم و عوضش می‌کردم، دیگه آخرا معروف شده بودم پیجم میَکردن فلانی صندلی پیدا کردی یا نه😂🤕

ولی کنکور گزینه چپ دست داره خیالت راحت

من توی کل امتحانات نهایی که نزدبک11 امتحان بودکل سالن رو دربهدر دنبال صندلی چپ دست می‌گشتم، نیم ساعت ...

من کنکور دادم 

گزینه چپ دست هستم را هم پر کرده بودم

ولی بهم صندلی ندادند و واقعا کمر درد و چشم درد شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کنکور دادم گزینه چپ دست هستم را هم پر کرده بودمولی بهم صندلی ندادند و واقعا کمر درد و چشم درد شدم

اتفاقا من اردیبهشت صندلی چپ دست داشتم

ولی تیر راست دست بود، چند نفر اعتراض کردن اومدن کلی دعوا کردن و گفتن تقصیر خودتونه باید گزینه چپ دست رو تیک میزدین. 

من هم چون ثبت‌نامم رو کافینت انجام داد مطمئن نبودم فعال کرده یا نه، چیزی نگفتم و آخرش کمرم راست نمی‌شد که پاشم بیام خونه😂🤧