2777
2789

من وارد ماه پنجم بارداری شدم

تحت نظر دکتر نسترن صالحی هستم

اما حس میکنم دکتر خوبی نیست برای نوبتدهی خیلی اذیت میشم پیشش برم

بیمارستانی هم که زایمان میکنه مریم هست

دنبال دکتر زنانی میگردم سریع تر نوبت بده و برای مریض وقت بذاره

من که قراره هزینه کنم پس دکتر با حوصله و صبور میخوام 

چون تا زایمان میخوام دکترم جوری باشه که منو بشناسه 

فوبیا دارم 

سزارین میخوام بشم 

سلام شما از کی تحت نظر دکتر صالحی هستین؟

من ۶ هفتمه

ایشون رو انتخاب کردم،یعنی دکتر خوبی نیست؟

من کلا ی بار رفتم پیشش ک برام ازمایش های بارداری و نوشت و قرص یدو فولیک داد

از خانومایی هم ک اونجا بودن پرسیدم اکثرا از قبل میشناختنشون و راضی بودن

زنداییم هم راضی بود

سلام شما از کی تحت نظر دکتر صالحی هستین؟من ۶ هفتمهایشون رو انتخاب کردم،یعنی دکتر خوبی نیست؟من کلا ی ...

سلام من از ۹ هفته تحت نظرش بودم آزمایش و سونوگرافی های مهمو مینویسه  

دکتر خوبی هست اما بخاطر نوبتدهی ترجیح میدم دیگه پیشش نرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از ۹ هفته تحت نظرش بودم آزمایش و سونوگرافی های مهمو مینویسه دکتر خوبی هست اما بخاطر نوبتدهی ...

سلام عزیزم دکترتو انتخاب کردی منم هشتگرد ، و متاسفانه جایی رو نمیشناسم، منم رفتم پیش نسترن صالحی   خوبه اما دیر به دیر نوبت میده ،  اگر شما جایی رو پیدا کردین لطفا به من هم بگید  ممنون🌹

سلام عزیزم دکترتو انتخاب کردی منم هشتگرد ، و متاسفانه جایی رو نمیشناسم، منم رفتم پیش نسترن صالحی خ ...

من تو هشتگرد دیگه دکتر نرفتم اما خواجه وند یا خواجوی اگه اشتباه نکنم تو هشتگرد ازش تعریف شنیدم .

دکترا خیلی متفاوت هستن و تاجر هستن خودتون چندتا دکتر انتخاب کنید ببینید از نظر شما کدوم بهتره من همین حالا ماه نهم مجدد دارم دکتر عوض میکنم چون واقعا منفعت طلب هستن ، 

من تو هشتگرد دیگه دکتر نرفتم اما خواجه وند یا خواجوی اگه اشتباه نکنم تو هشتگرد ازش تعریف شنیدم .دکتر ...

عزیز شما زایمان کردبد بسلامتی ؟  چطور بود با کدوم دکتر بودید ؟ طبیعی یا سزارین ،کدوم بیمارستان ؟

عزیز شما زایمان کردبد بسلامتی ؟ چطور بود با کدوم دکتر بودید ؟ طبیعی یا سزارین ،کدوم بیمارستان ؟

من کلی دکتر عوض کردم تا تهرانم رفتم اما آخرین دکترم کرج دکتر سودابه وطن خواه بود خیلیم راضی بودم از زایمانم